Οι συγκυρίες δίνουν ευκαιρία στον Κεντζιόρα.Η απουσία του Σάστρε αλλάζει τα δεδομένα.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ιωνικό στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής έχει ξεκινήσει. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετράει πέντε παίκτες, που βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο της ομάδας.

Ειδικότερα, ατομικά προπονούνται οι Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Κουαλιάτα, Ολιβέιρα, ενώ ο Κούρτιτς ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα.

Στους… απόντες για το επερχόμενο παιχνίδι πρέπει να συμπεριληφθεί και ο Ζοάν Σάστρε. Ο Ισπανός αμυντικός έχει συμπληρώσει κάρτες κι έτσι αποφασίστηκε να εκτίσει την τιμωρία στην αναμέτρηση με την ομάδα της Νίκαιας (δείτε εδώ).

Η συγκυρία αυτή φέρνει στα πλάνα του Λουτσέσκου τον Τόμας Κεντζιόρα. Ο Πολωνός ακραίος οπισθοφύλακας έχει καταγράψει μόνο μία συμμετοχή με τα «ασπρόμαυρα» μέχρι στιγμής στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Κεντζιόρα πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 88ο λεπτό και αγωνίστηκε συνολικά οκτώ λεπτά, τα οποία έμελλε να είναι καθοριστικά για την έκβαση της αναμέτρησης.

Η δεδομένη απουσία του Σάστρε σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Λύρατζης βρίσκεται στα «πιτς» φέρνουν τον 28χρονο στο προσκήνιο, καθώς θα αποτελεί μία από τις επιλογές του Λουτσέσκου για το παιχνίδι με τον Ιωνικό. Αυτή είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Πολωνό για να καταγράψει την πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στον Δικέφαλο.

Στα μαύρα ο ΠΑΟΚ

Οι εμφανίσεις του Δικεφάλου σε ένδειξη πένθους

Μέσα στο κλίμα γενικής οδύνης για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε σε μια απόφαση ενόψει του κυριακάτικου (5/3) αγώνα με τον Ιωνικό στην Τούμπα.

Έτσι, οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου θα αγωνιστούν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση με τις μαύρες εμφανίσεις του συλλόγου.

Πρόκειται για μια ελάχιστη κίνηση ως ένδειξη πένθους στους αδικοχαμένους επιβάτες των μοιραίων τρένων.

https://inpaok.com/764082/sta-mavra-o-paok/

 

Μία επιστροφή ενόψει Ιωνικού

Συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ

Η προετοιμασία για το ματς με τον Ιωνικό έχει ξεκινήσει στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά από την ισοπαλία στους Ζωσιμάδες κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου δεν αγωνίστηκε για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς το τριήμερο εθνικό πένθος έβαλε «στοπ» στις αθλητικές δραστηριότητες της χώρας.

Οι «ασπρόμαυροι» επέστρεψαν χθες (2/3) στις προπονήσεις, έχοντας μία νέα προσθήκη. Ο Τάισον ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Τέσσερις ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν ατομικά χθες στη Νέα Μεσήμβρια. Συγκεκριμένα, οι Βιεϊρίνια, Ολιβέιρα, Λύρατζης και Κουαλιάτα έκαναν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα.

Σήμερα, η ομάδα έχει πρωινή προπόνηση στις 11:00 στη Νέα Μεσήμβρια για να συνεχίσει την προετοιμασία της.

https://inpaok.com/764068/mia-epistrofi-enopsei-ionikou/

Οι σκέψεις Λουτσέσκου για Ντούγκλας

Οι ενοχλήσεις και η μαγνητική του Βραζιλιάνου

Ο Ντούγκλας Αουγκούστο είχε μείνει εκτός αποστολής για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Λαμία, καθώς μετά το ματς με τον ΠΑΣ ο ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου ένιωσε ενοχλήσεις.

Ο Βραζιλιάνος τις προηγούμενες ημέρες υποβλήθηκε σε μαγνητική, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάτι πιο σοβαρό από τις συγκεκριμένες ενοχλήσεις.

Ωστόσο, τα αποτελέσματα των εξετάσεων του ήταν… καθαρά. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως στον ΠΑΟΚ θα τον πιέσουν.

Έτσι, ο Ράζβαν Λουτσέσκου κάνει σκέψεις περί ξεκούρασης του παίκτη στον αγώνα με τον Ιωνικό την Κυριακή 5/3.

https://inpaok.com/764053/oi-skepseis-loutseskou-gia-ntougklas/

Οι συγκυρίες δίνουν ευκαιρία στον Κεντζιόρα.Η απουσία του Σάστρε αλλάζει τα δεδομένα. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαρτίου 03, 2023 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.