Πρωινός Τύπος (14/5):Οι δύο νίκες στους δύο Τελικούς είναι ο μοναδικός δρόμος της εφετινής καταξίωσης.

ΑΡΙΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ - METROSPORT

Εντάξει. Το καταλάβαμε. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να ξεχάσει σήμερα το Κύπελλο. Πρέπει να έχει τα μάτια του... Τι δεκατέσσερα; Κι είκοσι και τριάντα τέσσερα στο Πρωτάθλημα. Εν τούτοις έτσι ακριβώς πρέπει να κάνουν. Είναι υποχρεωμένοι, να κάνουν. Για να κλείσουν μια αποτυχημένη χρονιά στο Πρωτάθλημα με έναν - τρόπος του λέγειν-επιτυχημένο φινάλε. Αν μη τη άλλο... Η νίκη του ΠΑΟΚ απόψε κόντρα στον Ολυμπιακό, πέρα από την πλατιά σημασία για την τρίτη προνομιούχο θέση, έχει βαθιά σημασία για τον κόσμο του! 

Και δεν είναι μόνον που οι φίλοι του «δικεφάλου» θα δώσουν παράσταση απόψε, στην Τούμπα, για δύο Τελικούς. Για του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, δηλαδή. Παράσταση σε ατμόσφαιρα θερμοκρασίας... βρασμού! Θα τρίβουν τα μάτια τους φίλοι κι αντίπαλοι με την εικόνα τους! Να το πούμε ξανά και ξανά αλλά... Είναι και που η νίκη κατά του Ολυμπιακού αποτελεί διαχρονικό νταλκά τους από την εποχή της αρπαγής του Γιώργου Κούδα... Οι δύο νίκες στους δύο Τελικούς είναι ο μοναδικός δρόμος της εφετινής καταξίωσης, αντί της απαξίωσης με αντίθετα αποτελέσματα, για προπονητές και παίκτες του ΠΑΟΚ.

FORZA

Αποτέλεσμα των πρακτικών του Ολυμπιακού (και όχι μόνο) ήταν τo τέλος των ξένων διαιτητών στο ελληνικό πρωτάθλημα, πoυ o ΠΑΟΚ με τον δικό του αγώνα κατάφερε να φέρει, κι έτσι στο τελευταίo ντέρμπι της χρονιάς θα σφυρίξει o Ευαγγέλου, πoυ ανήκει σε μια φουρνιά καλών διαιτητών, πoυ ωστόσο δεν μπορούν να μπαίνουν χωρίς δεύτερες σκέψεις στους αγωνιστικούς χώρους.

TO ΣΤΡΑΓΑΛΙ - FORZA

Το γεγονός ότι έστειλε ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας την περασμένη Τρίτη, επιστολή, με την οποία ζητούσε να οριστούν τοπ ξένοι διαιτητές, έπεσε στο κενό. Και σχολιάστηκε δυσμενώς, αφού ήξερε ότι η ΟΥΕΦΑ έχει πει "όχι" και κανένας Μπένετ δεν μπορεί να κινήσει γη και ουρανό και να φέρει αλλοδαπό από τον πίνακα των ελίτ. Ο Μαρινάκης έπαιξε και έχασε και φυσικά δεν έπεισε, γιατί ξέρει ότι η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία δεν λέει και ξελέει! 

https://www.sdna.gr/podosfairo/1083609_proinos-typos-14/5-mono-me-onomata-tha-taraxei-ta-nera-o-alafoyzos-epaixe-ki

 

Πρωινός Τύπος (14/5):Οι δύο νίκες στους δύο Τελικούς είναι ο μοναδικός δρόμος της εφετινής καταξίωσης. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαΐου 14, 2023 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.