Ρίχνεται στη μάχη του τίτλου η Κ15 του ΠΑΟΚ.Πρεμιέρα σήμερα για το Final-4 του πρωταθλήματος Super League U15, το οποίο θα διεξαχθεί στον Βόλο, με τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΛ.

Το Final-4 θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με τους δύο αγώνες να είναι προγραμματισμένοι σήμερα. Την αυλαία θα ανοίξει ο Ολυμπιακός με την ΑΕΛ στις 16:30, ενώ το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό ορίστηκε για τις 19:30 στο ίδιο γήπεδο.

Οι αναμετρήσεις θα προβληθούν τόσο μέσα από το κανάλι της NOVA, αλλά και ελεύθερα στο Yoututbe.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο ομάδες που θα κερδίσουν σήμερα θα προκριθούν στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 14 Μαΐου στις 13:30.

https://www.sfina.gr/podosfairo/paok/richnetai-sti-machi-tou-titlou-i-k15-tou-paok/

 

Η απόφαση για την ανανέωση του Μπράντον Τόμας

Συντάκτης: 

https://www.sfina.gr/podosfairo/paok/h-apofasi-gia-tin-ananeosi-tou-mpranton-tomas/

Οι Τούρκοι τον… χαβά τους για ΠΑΟΚ και Πέλκα

Μπορεί καμία από τις εμπλεκόμενες πλευρές να μην επιβεβαιώνει, ωστόσο στη Τουρκία επιμένουν ότι υπάρχει… θέμα ΠΑΟΚ και Πέλκα. Μάλιστα, σήμερα το… προχωρούν ένα βήμα παραπάνω

Την πληροφορία ότι ο Δημήτρης Πέλκας έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ για την επιστροφή του στην ομάδα μεταφέρει σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα της Sabah.

«Ο Πέλκας, που αγωνίστηκε δανεικός από την Φενέρμπαχτσε στην Χαλ επέστρεψε στην Κωνσταντινούπολη. Ο 29χρονος μέσος του οποίου το συμβόλαιο με την Φενέρμπαχτσε θα ολοκληρωθεί στο τέλος της σεζόν, έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα και συνεχίζει:

«Στο συμβόλαιο 3 ετών που είχε υπογράψει όταν αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ τον Οκτώβριο του 2020 υπάρχει ρήτρα για την ανανέωση του, αλλά δε θα ανανεωθεί», τονίζει.

https://www.sfina.gr/podosfairo/paok/oi-tourkoi-ton-chaba-tous-gia-paok-kai-pelka/


Ρίχνεται στη μάχη του τίτλου η Κ15 του ΠΑΟΚ.Πρεμιέρα σήμερα για το Final-4 του πρωταθλήματος Super League U15, το οποίο θα διεξαχθεί στον Βόλο, με τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΛ. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαΐου 11, 2023 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.