Πέλκας: Επιμένουν οι Τούρκοι για την επιστροφή. Μιλούν για τελειωμένη υπόθεση

Ο Δημήτρης Πέλκας αποτελεί κεντρικό πρόσωπο τις τελευταίες ημέρες για τα ΜΜΕ της Τουρκίας.

Οι αναφορές στη γειτονική χώρα, αναφορικά με το μέλλον του, είναι πλέον καθημερινές και σήμερα, νέο τουρκικό δημοσίευμα κάνει λόγο για συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για την επιστροφή του στην Τούμπα.

Αρχικά, οι Τούρκοι έκαναν λόγο για ενδιαφέρον του “Δικεφάλου” και για μία αρκετά πιθανή επιστροφή, ενώ σήμερα, η ηλεκτρονική έκδοση της “Sabah” κάνει ένα step μπροστά, μιλώντας για συμφωνία με τον ΠΑΟΚ.

“Ο Πέλκας, που αγωνίστηκε δανεικός από την Φενέρμπαχτσε στην Χαλ επέστρεψε στην Κωνσταντινούπολη. Ο 29χρονος μέσος του οποίου το συμβόλαιο με την Φενέρμπαχτσε θα ολοκληρωθεί στο τέλος της σεζόν, έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ.

Στο συμβόλαιο 3 ετών που είχε υπογράψει όταν αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ τον Οκτώβριο του 2020 υπάρχει ρήτρα για την ανανέωση του, αλλά δε θα ανανεωθεί”, σημειώνουν μεταξύ άλλων οι Τούρκοι σήμερα.

Όπως διαβάσατε μέσα από το PAOK24, ο Πέλκας είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του κι έχει προταθεί στον “Δικέφαλο”, ενώ βρίσκεται στα υπόψη των “ασπρόμαυρων” και του Ραζβάν Λουτσέσκου.

https://www.paok24.com/podosfairo/421573/pelkas-epimenoyn-oi-toyrkoi-gia-tin-epistrofi/

 

Πέλκας: Επιμένουν οι Τούρκοι για την επιστροφή. Μιλούν για τελειωμένη υπόθεση Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαΐου 11, 2023 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.