Δυο αγώνες «φτιάχνουν» μια ολόκληρη χρονιά! Αρις Νικολάκης

Εντάξει. Το καταλάβαμε. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να ξεχάσει σήμερα το Κύπελλο. Πρέπει να έχει τα μάτια του… Τι δεκατέσσερα; Κι είκοσι και τριάντα τέσσερα στο Πρωτάθλημα. Ναι δε λέμε αλλά… Πόσο εύκολο είναι για προπονητές και παίκτες του ΠΑΟΚ να βγάλουν από το μυαλό τους την «Κολυμβήθρα του Σιλωάμ» για την παρούσα αγωνιστική περίοδο; Και να έχουν σε αυτό μόνον την ευκαιρία τού ιδανικού διαδρόμου απογείωσης για τη μέλλουσα. Πόσο εύκολο είναι;

Εν τούτοις έτσι ακριβώς πρέπει να κάνουν. Είναι υποχρεωμένοι, να κάνουν. Για να κλείσουν μία αποτυχημένη χρονιά στο Πρωτάθλημα με έναν – τρόπος του λέγειν – επιτυχημένο φινάλε. Αν μη τη άλλο …Η νίκη του ΠΑΟΚ απόψε κόντρα στον Ολυμπιακό, πέρα από την πλατιά σημασία για την τρίτη προνομιούχο θέση, έχει βαθιά σημασία για τον κόσμο του!

Και δεν είναι μόνον που οι φίλοι του «δικέφαλου» θα δώσουν παράσταση απόψε, στην Τούμπα, για δύο Τελικούς. Για του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, δηλαδή. Παράσταση σε ατμόσφαιρα θερμοκρασίας… βρασμού! Θα τρίβουν τα μάτια τους φίλοι κιι αντίπαλοι με την εικόνα τους! Να το πούμε ξανά και ξανά αλλά… Είναι και που η νίκη κατά του Ολυμπιακού αποτελεί διαχρονικό νταλκά τους από την εποχή της αρπαγής του Γιώργου Κούδα.

Όπως και να το κάνουμε πάντως, είναι μείον – έστω πνευματικά - για τον ΠΑΟΚ η επερχόμενη της υποχρέωσης για την τρίτη θέση, υποχρέωση για το Κύπελλο. Η σκέψη της μίας μένει, έστω και στην σκιά , της άλλης! Όταν όμως, διατίθεται η ευκαιρία σε έναν αγώνα, να διορθώσει λάθη. Μερικά …φυσικά, λάθη από ένα ολόκληρο Πρωτάθλημα, αυτή η ευκαιρία όσο δύσκολη και να είναι, δε χάνεται. Δεν υπάρχει κι άλλη, βλέπετε.

Οι δυο νίκες στους δυο Τελικούς είναι ο μοναδικός δρόμος της εφετινής καταξίωσης, αντί της απαξίωσης με αντίθετα αποτελέσματα, για προπονητές και παίκτες του ΠΑΟΚ. Δε χωρά κουβέντα περί τούτου. Το έχουν πλήρως κατανοήσει. Κι είναι τυχεροί καθώς τους δίνετε αυτή η μέγιστη ευκαιρία. Με τις εντυπώσεις μόλις δύο αγώνων, να φτιάξουν λαμπρή την εικόνα μιας ολόκληρης αγωνιστικής περιόδου…

Με λίγα λόγια; Δυο αγώνες – ναι, Τελικοί δεν αντιλέμε - «φτιάχνουν» μια ολόκληρη χρονιά! Είναι ευλογία. Ευλογία όμως, η οποία δεν αξιοποιείται, είναι κατάρα!

Να το προσέξουν αυτό προπονητές και παίκτες του ΠΑΟΚ…

ΥΓ 1 : Ντιέγκο Μπίσεβαρ κι Ομάρ Ελ Καντουρί (υπ)έγραψαν την ιστορία του ΠΑΟΚ. Ο κόσμος του απόψε, θα τους αποχαιρετήσει, από την κερκίδα, με ευχές για τα καλύτερα. Για να δούμε κι αυτοί, πως θα ανταποδώσουν , από το γήπεδο, τις ευχές του. Στα πόδια τους είναι, να κάνει πάρτι αποχαιρετισμού τους ο ΠΑΟΚ…

ΥΓ 2 : Για τον ΠΑΟΚ στο μπάσκετ η αγωνιστική περίοδος κατέστη απόλυτα επιτυχημένη! Η ΚΑΕ (περάν όλων των άλλων επιτυχημένων κινήσεων της) έκανε κίνηση …ματ με την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας.

ΥΓ 3 : Ο Φώτης Τακιανός βέβαια, δεν κρίνεται απλά, με το τελείωμα αυτής της αγωνιστικής περιόδου. Θα κριθεί με της άλλης. Ο νοών νοείτω!

ΥΓ 4 : Φεύγει ο Γιασμίν Κούρτιτς. Έρχεται ο Δημήτρης Πέλκας. Στο καλό ο ένας. Με το καλό ο άλλος…

ΥΓ 5 : Περίεργα πράγματα. Ολόκληρη προεκλογική περίοδος με τόσα θέματα και δίχως κουβέντα… «Κιχ» για τη Νέα Τούμπα. Κι από τα κόμματα κι από τον ΠΑΟΚ. Δεν είναι αυτά, περίεργα πράγματα;

https://www.metrosport.gr/dyo-agones-ftiachnoyn-mia-olokliri-chronia-772038

 

Δυο αγώνες «φτιάχνουν» μια ολόκληρη χρονιά! Αρις Νικολάκης Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαΐου 14, 2023 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.