ΠΑΟΚ: “Η καλύτερη ομάδα από την αρχή ως το τέλος” Πώς “διάβασε” ο ΠΑΟΚ τον μεγάλο τελικό

Ένας -ακόμη- σημαντικός τελικός, μία μεγάλη δοκιμασία για όλους. Η Κ15 του ΠΑΟΚ κέρδισε με 1-0 τον Ολυμπιακό και στέφθηκε με κάθε επισημότητα πρωταθλήτρια Ελλάδας!

Διαβάστε ό,τι ανέφερε το paokfc.gr για τον σημερινό τελικό:

Μέσα σ’ αυτήν την παιδικότητα που σε παρασύρει, με το άγχος και τον ενθουσιασμό να εναλλάσσονται βασανιστικά γρήγορα, δεν έχουμε παρά να αφεθούμε κι εμείς στη χαρά των νέων πρωταθλητών στην κατηγορία Super League Κ15. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε 1-0 τον Ολυμπιακό και πανάξια, σήκωσε το τέταρτο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Ο ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη ομάδα σε όλη την διάρκεια της σεζόν, η καλύτερη και στο Final Four και παρότι παραδοσιακά οι τελικοί σε αυτές τις ηλικίες χαρακτηρίζονται κυρίως από νευρικότητα και λάθη, οι παίκτες των Σάββα Κωνσταντινίδη και Κοσμά Βακουφάρη ήταν σοβαροί, συνεπείς και απειλητικοί στις στιγμές που δημιούργησαν. Βρήκαν νωρίς το γκολ με τον Σιδηρόπουλο, κράτησαν ως το τέλος, δεν απειλήθηκαν πραγματικά, παρά μόνον ίσως σε μια φάση στην εκπνοή του αγώνα και είχαν κάθε λόγο να «οργώσουν» με την χαρά και την ορμή της ηλικίας τους το γήπεδο πριν και μετά την απονομή του τροπαίου.Ο Δικέφαλος μπήκε ορμητικά στο παιχνίδι, κάνοντας εξ αρχής αισθητή την παρουσία του. Ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 11′ με τον Σιδηρόπουλο, σε μια φάση που ξεκίνησε από την ωραία προσπάθεια του Κρομμύδα από δεξιά. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός πίεσε, δίχως είναι η αλήθεια να φτάσει με αξιώσεις στην περιοχή του Μητρούση.

Το δεύτερο 40λεπτο ήταν νευρικό, αγχωτικό (λογικό…), με ισορροπία κατά βάση. Ο αντίπαλος πίεσε ακόμα περισσότερο, μα ο ΠΑΟΚ ήταν που είχε τις στιγμές του και την αυτοκυριαρχία στις αντεπιθέσεις. Αυτοκυριαρχία που διατήρησε μέχρι το τέλος ο Δικέφαλος καταφέρνοντας να κερδίσει το πρωτάθλημα, το τέταρτο της ιστορίας του και να …ισοφαρίσει τον Ολυμπιακό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΟΚ: 1.Μητρούσης, 2.Μεγγίδης, 3.Κυριαζίδης, 4.Μόκρης, 5.Γκιόκα, 6.Μηνασίδης, 7.Κρομμύδας (76′ Λουτζιανιώτης), 8.Κάνιος, 9.Σιδηρόπουλος (84′ Καρασαββίδης), 10.Τουρσουνίδης (64′ Καραγκιόζης), 11.Μπέρδος

Ολυμπιακός: Χριστοδουλόπουλος, Σιώζος, Καππάτος, Φαμπιάνο, Μπάνος, Λάνα, Τρικαλιώτης,Καπέλλας, Μιχαηλίδης, Κότσαλος (49′ Μουγγός), Καμάς(55′ Ξανθόπουλος)

https://www.paok24.com/podosfairo/422186/paok-quot-i-kalyteri-omada-apo-tin-archi-os-to-telos-quot/

 

Αξέχαστη μέρα για τα ΠΑΟΚτσάκια!

Σιδηρόπουλος, Μεγγίδης, Μόκρης και Μητρούσης μίλησαν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Ο τερματοφύλακας Νίκος Μητρούσης, ο αρχηγός σήμερα (ελλείψει του τιμωρημένου Τασιούλα), Αλέξανδρος Μεγγίδης, ο στόπερ, Τραϊανός Μόκρης και ο σκόρερ, Τάσος Σιδηρόπουλος, μίλησαν στην κάμερα της Nova, μετά τη νίκη με 1-0 επί του Ολυμπιακού και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Μας πίεσε ο Ολυμπιακός, αλλά τα καταφέραμε και πήραμε τη νίκη. Είμαι πολύ χαρούμενος, με τη δουλειά που κάνουμε όλο το χρόνο μαζί ως ομάδα. Τα καταφέραμε!» ανέφερε ο Μητρούσης , ενώ ο Μεγγίδης από την πλευρά του, δήλωσε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Από την αρχή της χρονιάς έχουμε αυτό το στόχο. Μας πίεσε ο αντίπαλος αλλά κρατήσαμε. Αυτό το Κύπελλο το αφιερώνουμε στον Σταύρο Σαράφη και στα παιδιά της Κ16 για το περσινό πρωτάθλημα!»

Από την πλευρά του, ο Μόκρης, σημείωσε… «Είμαι ευτυχισμένος για την ομάδα μου. Μπράβο στον Ολυμπιακό, πολλοί είναι και φίκοι μας από την Εθνική. Νιώθω περήφανος για την ομάδα, ήταν ο στόχος μας όλη τη χρονιά. Προσπαθούσαμε στην προπόνηση με τους προπονητές, να καταλάβουμε κάποια πράγματα και τα δουλέψαμε. Δεχτήκαμε μόνο τρία γκολ φέτος, αλλά και πέρσι η άμυνα μας ήταν πολύ καλή που δεχτήκαμε μόλις εννιά γκολ».

Τέλος, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Σιδηρόπουλος, ανέφερε: «Είναι εξαιρετικό συναίσθημα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα και στα δύο παιχνίδια. Βγήκε η δουλειά όλη της χρόνιας, μπράβο και στον αντίπαλο. Προσπαθήσαμε μέσα από προπονήσεις να είμαστε η καλύτερη ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πιστεύω ότι το αποδείξαμε».

https://www.paok24.com/podosfairo/422180/axechasti-mera-gia-ta-paoktsakia/

Κωνσταντινίδης: «Μέρα που θα θυμούνται για πάντα τα παιδιά!»

Ο προπονητής της Κ15 μίλησε για την επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος

Ο Σάββας Κωνσταντινίδης, μίλησε στην κάμερα της Nova μετά τη νίκη της K15 του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού, στον τελικό του Πανθεσσαλικού και αφού δέχθηκε μπουγέλο on air από τους ποδοσφαιριστές του, ανέφερε:

«Είναι ένα παιχνίδι που τα παιδιά αυτά, θα το θυμούνται για πάντα. Είναι μέρα γιορτής, μέρα χαράς. Δε θα επηρεάσουν τα παιχνίδια αυτά το αν τα παιδιά θα παίξουν σε υψηλό επίπεδο. Θα τη θυμούνται για πάντα όμως, θα τους βάλουν το ένστικτο του νικητή και θα τους τονώσουν τα ψυχοπνευματικά τους χαρακτηριστικά. Είναι πολύ μεγάλο κέρδος τα παιχνίδια αυτά. Εμείς δυστυχώς δεν είχαμε πολλά ανταγωνιστικά παιχνίδια μέσα στη χρονιά. Η εμπειρία του να πάνε τα παιδιά μία αποστολή μαζί και φυσικά τα ίδια τα παιχνίδια από μόνα τους…» ανέφερε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

https://www.paok24.com/podosfairo/422166/konstantinidis-mera-poy-tha-thymoyntai-gia-panta-ta-paidia/

Η κούπα στα χέρια του ΠΑΟΚ! (vid)

Tο πανηγύρισαν με την ψυχή τους οι ποδοσφαιριστές της Κ15

Ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής Ελλάδας στο πρωτάθλημα Κ15, νικώντας τον Ολυμπιακό με 1-0 στον τελικό του Πανθεσσαλικού και η στιγμή που ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Τασιούλας, σηκώνει ψηλά την κούπα, θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη αυτών των παιδιών.

Δείτε παρακάτω το σχετικό στιγμιότυπο, όπως το δημοσίευσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ…

Μ. Λούντζης: «Πηγαίνουμε στο Κάουνας να πάρουμε αυτό που μας αξίζει»

Φ. Τακιανός: «Δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε στην πίεση του Ολυμπιακού»

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 83-65 | HIGHLIGHTS

Γ. Μπαρτζώκας: «Είχαμε έλλειμα ενέργειας μετά από 5 παιχνίδια με τη Φενέρ»

ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ | Με όπλο την άμυνα ξέφυγαν στο +21 οι «Ερυθρόλευκοι»

«Φέρτε μας το ευρωπαϊκό»: Ο κόσμος του Ολυμπιακού στέλνει μήνυμα στους παίκτες

ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ | «Απογειώθηκε» και κάρφωσε στον αιφνιδιασμό ο Πόλι

ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ | «Πάτησαν το γκάζι» και ξέφυγαν στο 3ο δεκάλεπτο οι «Ερυθρόλευκοι»

ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ | Το τρίποντο του Βεζένκοφ ξεσήκωσε το κοινό, αλλά δεν μέτρησε

ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ | Στα επίσημα του ΣΕΦ η διοικητική ηγεσία των «Ερυθρόλευκων»

  1. https://www.paok24.com/podosfairo/422169/i-koypa-sta-cheria-toy-paok-vid/
ΠΑΟΚ: “Η καλύτερη ομάδα από την αρχή ως το τέλος” Πώς “διάβασε” ο ΠΑΟΚ τον μεγάλο τελικό Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαΐου 14, 2023 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.