Για το αήττητο οι Πρωταθλήτριες. Στην έδρα του Εργοτέλη δοκιμάζεται ο ΠΑΟΚ

Προτελευταία στροφή στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος του ποδοσφαίρου γυναικών με τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ να δοκιμάζεται στις 17:00 από τον Εργοτέλη στην Κρήτη.

Ο Δικέφαλος μετά και τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου θέλει να διατηρήσει το αήττητο του και τη φετινή αγωνιστική χρονιά.

Απέναντί του, ο Εργοτέλης, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε της ΑΕΛ με 1-4, και παρέμεινε στην δεύτερη θέση με 35 βαθμούς.

https://www.paok24.com/as-paok/422117/gia-to-aittito-oi-protathlitries/

 

Στην Κρήτη για το διπλό

Κατέκτησαν το πρωτάθλημα και συνεχίζουν

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα (14/5, 17:00) τον Εργοτέλη στην Κρήτη για την 5η αγωνιστική των Play off της Women’s Football League.

Ο Δικέφαλος προέρχεται από νίκη με 4-1 επί του ΑΟ ΡΕΑ και έφτασε τους 42 βαθμούς. Μάλιστα, την περασμένη αγωνιστική κατάκτησε και μαθηματικά το 18ο πρωτάθλημα.

Οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» θέλουν σε κάθε παιχνίδι να εμφανίζονται όλο και καλύτερες, συνεχίζοντας παράλληλα το αήττητο σερί τους στο πρωτάθλημα.

Στον αντίποδα, ο Εργοτέλης την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε της ΑΕΛ με 1-4, και παρέμεινε στην δεύτερη θέση με 35 βαθμούς.

https://inpaok.com/773364/stin-kriti-gia-to-diplo/

Για το αήττητο οι Πρωταθλήτριες. Στην έδρα του Εργοτέλη δοκιμάζεται ο ΠΑΟΚ Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαΐου 14, 2023 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.