Κωνσταντέλιας: «Πρέπει να κυριαρχήσουμε!» Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έδωσε το στίγμα του ενόψει Ολυμπιακού

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να κυριαρχήσει σήμερα, προκειμένου να φτάσει στη νίκη επί του Ολυμπιακού και να τερματίσει στην τρίτη θέση.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova…

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα: «Εγώ πάντα νιώθω ότι η ομάδα είναι καλά. Επειδή είχαμε κάποια άσχημα αποτελέσματα, δεν ένιωσα ποτέ ότι δεν ήμασταν καλά. Περιμένουμε πως και πως αυτό το παιχνίδι».

Για τη νίκη που είναι απαραίτητη σήμερα και την αντιμετώπιση της πίεσης: «Εμείς, σε κάθε ματς τα δίνουμε όλα. Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα, θα δώσουμε το 101%, όπως δίνουμε πάντα. Δεν υπάρχει κάτι άλλο για εμάς πέρα από τη νίκη».

Για τα στοιχεία που χρειάζεται η ομάδα για να φτάσει στη νίκη: «Πρέπει να κυριαρχήσουμε και με τη μπάλα και χωρίς. Να θέλουμε να σκοράρουμε, να τελειώνουμε πολλές φάσεις και να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού».

Για την αλλαγή του Ολυμπιακού με το νέο προπονητή: «Δεν παρακολουθώ τον Ολυμπιακό… Ξέρω ότι η ομάδα μου είναι καλά και θα πάμε να τα δώσουμε όλα».

https://www.paok24.com/podosfairo/422155/konstantelias-prepei-na-kyriarchisoyme/

 

Κετζιόρα: «Μεγάλη μάχη με τον Ολυμπιακό»

Τι ανέφερε ο αμυντικός του ΠΑΟΚ

Ο Τόμας Κετζιόρα μίλησε στην κάμερα της Nova, με αφορμή το αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (20:00), στο οποίο θα κριθεί η τρίτη θέση και το καλό ευρωπαϊκό εισιτήριο για το Europa League. Αναλυτικά όσα είπε ο αμυντικός του ΠΑΟΚ…

Για τις σκέψεις του για το σημερινό παιχνίδι, αλλά και τον τελικό, ανέφερε: «Θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, και να κερδίσουμε και τον τελικό. Είναι πολύ απλό το τι έχουμε στο μυαλό μας».

Για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας σχολίασε: «Νομίζω ότι το έχουν δείξει οι εμφανίσεις μας στα τελευταία παιχνίδια ότι είμαστε σε καλή κατάσταση, οπότε αυτό πρέπει να κάνουμε στο ματς με τον Ολυμπιακό, να βγούμε στο γήπεδο, να δείξουμε ποιοι είμαστε και να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για τις εμφανίσεις του σαν κεντρικός αμυντικός, τόνισε: «Όντως αγωνίστηκα ως κεντρικός αμυντικός για πρώτη φορά από τη μέρα που ήρθα στον ΠΑΟΚ, όμως στο παρελθόν έχω αγωνιστεί αρκετές φορές, όχι τόσες φορές όσες στα δεξιά της άμυνας, όχι τόσο συχνά, αλλά το έχω κάνει πολλές φορές στο παρελθόν. Είναι μια επιλογή για τον προπονητή ότι μπορώ να παίξω και στις δύο θέσεις και είμαι διαθέσιμος να βοηθήσω όσο μπορώ τον προπονητή. Είναι στο χέρι του το πως θα με τοποθετήσει στο γήπεδο».

Σε ερώτηση για το σε ποια θέση προτιμάει να αγωνίζεται, απάντησε: «Για μένα είναι το ίδιο, μπορώ να παίξω και τις δύο θέσεις. Από την πλευρά μου δίνω το 100%, όπου και αν με βάλει ο προπονητής, είτε σαν κεντρικός αμυντικός είτε στα δεξιά της άμυνας».

Τι παιχνίδι θα πρέπει να περιμένει να δει ο κόσμος με τον Ολυμπιακό και σε ποια σημεία πιστεύει πως θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να είναι καλύτερος, προκειμένου να πάρει τη νίκη: «Είναι ένα παιχνίδι για το οποίο προετοιμαστήκαμε για αυτό όπως και ο Ολυμπιακός άλλωστε. Και οι δύο αντίπαλοι γνωρίζονται πολύ καλά, όλα θα κριθούν στο χορτάρι. Δεν είναι κάτι που χωράει προβλέψεις, θα είναι μια μεγάλη μάχη ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες και όποια θα είναι καλύτερη στις λεπτομέρειες θα κερδίσει».

https://www.paok24.com/podosfairo/422152/ketziora-megali-machi-me-ton-olympiako/

Καπνός χωρίς φωτιά για Λουτσέσκου!

Τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών και η… απορία!

Μεγάλο… σουξέ (φαίνεται πως) έχει τις τελευταίες ημέρες ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη Σαουδική Αραβία, με τόσο την Αλ Αϊν όσο και την Εθνική Σαουδικής Αραβίας να εμφανίζονται να επιθυμούν τον Ρουμάνο προπονητή στους πάγκους τους!

Όπως προκύπτει όμως από το ρεπορτάζ του PAOK24, απλά δεν υπάρχει καμία… φωτιά, παρά τον “καπνό” που έχει δημιουργηθεί!

Μάλιστα, ακόμα και οι άνθρωποι του περιβάλλοντος του Ραζβάν Λουτσέσκου αναρωτιόντουσαν χθες από που προκύπτει το φημολογούμενο ενδιαφέρον ομάδων της Σαουδικής Αραβίας, με την απάντησή τους σε Σαουδάραβες δημοσιογράφους που επικοινώνησαν μαζί τους, να είναι ξεκάθαρη: Ο Λουτσέσκου θα βρίσκεται και του χρόνου στον πάγκο του ΠΑΟΚ!

https://www.paok24.com/podosfairo/422116/kapnos-choris-fotia-gia-loytseskoy/

Κωνσταντέλιας: «Πρέπει να κυριαρχήσουμε!» Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έδωσε το στίγμα του ενόψει Ολυμπιακού Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαΐου 14, 2023 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.