ΠΑΟΚ: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης! Επιστράτευση όλων για να βρεθούν λύσεις στην επίθεση

Ο ΠΑΟΚ δίνει τελικό αύριο και εδώ που έφθασε η χρονιά δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκτός από το αποτέλεσμα. Ο τι και αν έγινε, όποιος και αν παίζει, όποιος και αν απουσιάζει!

Αλήθεια είναι ότι λείπουν πολλοί! Τα προβλήματα αυξήθηκαν και το ζήτημα είναι ότι συγκεντρώθηκαν αρκετά σε συγκεκριμένες θέσεις μπροστά στην επίθεση.

Ο Νάρεϊ δεν μπορεί! Ο Ελ Καντουρί λύγισε λόγω της μέσης του! Ο Τάισον θέλει πολύ, αλλά είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν μπορεί και αν πρέπει να παίξει. Έξω και ο Ολιβέιρα. Κάπως έτσι ο Μπίσεσβαρ ξεκινάει βασικός στην τελευταία του παράσταση στην Τούμπα! Ο Ντόουγκλας θα παίξει όσο μπορεί μετά από καιρό. Ο Κούρτιτς αναγκαστικά μπαίνει στην αποστολή για μία… στιγμή αν χρειαστεί! Ο Βιεϊρίνια ετοιμάζεται να παίξει όπου παραστεί ανάγκη, ακόμη και στα εξτρεμ!

Συναγερμός και επιστράτευση όλων στον ΠΑΟΚ, στην πιο κρίσιμη και δύσκολη στιγμή σε ένα μεγάλο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό που κρίνει πολλά για φέτος και του χρόνου!

https://www.paok24.com/podosfairo/422084/paok-se-katastasi-ektaktis-anagkis/

Λουτσέσκου: «Να πετύχουμε κάτι σημαντικό σε μία δύσκολη σεζόν»

Όσα ανέφερε ο Ρουμάνος για τους δύο «τελικούς» που έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό «τελικό» της τρίτης θέσης κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον Ρουμάνο τεχνικό να μην υπολογίζει με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής τον Ομάρ Ελ Καντουρί, αλλά να έχει πάρει στην αποστολή μαζί του τον Τάισον, αλλά και τον Γιάσμιν Κούρτιτς.

Στις δηλώσεις του για την κρίσιμη αναμέτρηση ο Λουτσέσκου δήλωσε αρχικά για την κατάσταση της ομάδας του «Η κατάσταση που βρισκόμαστε θα φανεί στο γήπεδο. Αυτό που βλέπω εγώ είναι πως είμαστε καλά, κάναμε καλά παιχνίδια, επέστρεψαν κάποιοι τραυματίες ενώ κάποιοι άλλοι θα χρειαστούν μία δύο μέρες ακόμα. Υπάρχει καλή διάθεση μένει να φανεί αύριο αν αυτό θα επιβεβαιωθεί στο γήπεδο».

Για το αν έχει πάρει τις αποφάσεις του για αύριο με δεδομένες τις απουσίες που έχει τόνισε ότι «Η αλήθεια είναι πως θα ήθελα να έχω περισσότερα διλήμματα για την ενδεκάδα. Τα προβλήματα των απουσιών μας δίνουν μία ιδέα για το πως θα αγωνιστούμε. Θα παίξουν όσοι είναι έτοιμοι σωματικά και ψυχικά. Πάνω κάτω έχουμε ξεκάθαρη ιδέα για το ποιοι θα παίξουν αύριο», συμπλήρωσε.

Όσο για τους δύο τελικούς που έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ υποστήριξε ότι «Είναι δεδομένη η θέληση μας για νίκη. Ήταν μία δύσκολη χρονιά για μας, δεν ξεκινήσαμε καλά, στη συνέχεια βελτιωθήκαμε, μετά δεν διαχειριστήκαμε σωστά την πίεση φτάνοντας κοντά στη μάχη για τον τίτλο. Όμως καταφέραμε να επιστρέψουμε ξανά. Τώρα πρέπει να παίξουμε ένα ντέρμπι με «κρύο» και καθαρό μυαλό. Προφανώς και θέλουμε να κερδίσουμε αύριο για να πετύχουμε το στόχο της τρίτης θέσης. Και από εκεί και πέρα να κερδίσουμε και τον τελικό να κοιτάζουμε πίσω σε αυτή τη δύσκολη σεζόν και να λέμε πώς πετύχαμε κάτι σημαντικό».

https://www.paok24.com/podosfairo/422074/loytseskoy-na-petychoyme-kati-simantiko-se-mia-dyskoli-sezon/

Τάισον ή Κούρτιτς για μία θέση κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οι ειδήσεις που προέκυψαν από την τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ είναι απόλυτα έτοιμος για την αυριανή τελευταία αγωνιστική των play offs, εκεί όπου θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό, με τις δύο ομάδες να «μάχονται» για την κατάκτηση της τρίτης θέσης ου πρωταθλήματος.

Όπως προέκυψε από την τελευταία προπόνηση του Δικεφάλου στο γήπεδο της Τούμπας, ο Ομάρ Ελ Καντουρί ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση, με αποτέλεσμα να μην συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Ράζβαν Λουτσέσκου για το ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους».

Αντίθετα, ο Τάισον συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας και βρίσκεται ανάμεσα στους 21 ποδοσφαιριστές που επέλεξε να έχει μαζί του ο Ρουμάνος τεχνικός.

Στην αποστολή του Δικεφάλου συμμετέχει μετά από πάρα πολύ καιρό και ο Γιάσμιν Κούρτιτς, με τον Σλοβένο μέσο να αγωνίζεται για τελευταία φορά με τα ασπρόμαυρα στα τέλη Οκτώβρη κόντρα στην ΑΕΚ, με το πρόβλημα που αντιμετώπιζε να τον αφήνει για όλο το υπόλοιπο διάστημα εκτός.

Όπως όλα δείχνουν και με δεδομένο πως ένας παίκτης αναμένεται να κοπεί από την τελική εικοσάδα, Τάισον και Κούρτιτς διεκδικούν μία θέση στην αποστολή για το αυριανό κρισιμότατο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό να δείχνει πριν στη διαδικασία των play offs το πόσο ουσιαστικός μπορεί να είναι για τη λειτουργία του Δικεφάλου.

https://www.paok24.com/podosfairo/422070/taison-i-koyrtits-gia-mia-thesi-kontra-ston-olympiako/

Οι εκλεκτοί του πρώτου 

«τελικού»

Η ευχάριστη έκπληξη για τον Ράζβαν Λουτσέσκου στην αποστολή του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό «τελικό» της τρίτης θέσης κόντρα στον Ολυμπιακό.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες πριν το μεγάλο παιχνίδι, ενώ ειδικές ασκήσεις έγιναν και για τις στατικές φάσεις.

Ο Τάισον προπονήθηκε κανονικά και θα είναι στην αποστολή, αντίθετα με τον Ομάρ Ελ Καντουρί ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση, του έγινε έλεγχος και προτιμήθηκε να μείνει εκτός από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Εκτός μάχης και ο Νέλσον Ολιβέιρα , που δούλεψε ατομικά. Στους 21 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ βρίσκεται μετά από πάρα πολύ καιρό απουσίας και ο Γιάσμιν Κούρτιτς.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Σάστρε , Βιεϊρίνια , Ίνγκασον , Κεντζιόρα , Κουλιεράκης , Νάσμπεργκ , Ράφα Σοάρες , Κούρτιτς , Ντόουγκλας , Ντάντας , Φιλίπε Σοάρες , Σβαμπ , Τάισον , Μπίσεσβαρ , Κωνσταντέλιας , Α.Ζίβκοβιτς , Ρικάρντο , Μπράντον , Τζίμας .

https://www.paok24.com/podosfairo/422038/oi-eklektoi-toy-protoy-telikoy/

 

ΠΑΟΚ: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης! Επιστράτευση όλων για να βρεθούν λύσεις στην επίθεση Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαΐου 14, 2023 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.