Τα νέα κομμάτια του παζλ. Πόσο διαφορετικός θα είναι ο ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν

Την προετοιμασία της συνεχίζει η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ με φόντο την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς, με τους στόχους να είναι για μια ακόμη σεζόν υψηλοί.

Ο Δικέφαλος τις επόμενες ημέρες αναμένεται να δουλέψει με… απαρτία, καθώς απουσιάζουν ακόμη οι διεθνείς αθλητές του νέου «ασπρόμαυρου» ρόστερ.

Ενός ρόστερ το οποίο θα έχει σε μεγάλο βαθμό διαφορετική εικόνα από την περσινή, τόσο όσον αφορά το βασικό του κορμό, αλλά και ως προς το βάθος στον πάγκο.

Ντεν Ντρις, Κοκκινάκης, Τακουρίδης, Γάτσης, Μούχλιας συνεχίζουν από το περσινό ρόστερ.

Από εκεί και πέρα, το παζλ θα συμπληρωθεί με νέα πρόσωπα, εκ των οποίων κάποια από αυτά γνωστά, εξαιτίας του περάσματός τους και στο παρελθόν από τον Δικέφαλο.

Νέο δίδυμο στην πάσα, με τους Μπλάνκεναου και Σιδηρόπουλο να παίρνουν την… μπαγκέτα του μοιράσματος του παιχνιδιού.

Αμιγώς ελληνική τετράδα στο κέντρο με Τακουρίδη, Γάτση να συνεχίζουν, τον Παπαλεξίου να επιστρέφει στον ΠΑΟΚ και τον Λινάρδο να είναι ακόμη μία νέα προσθήκη.

Επιθετικά ο ΠΑΟΚ θα στηριχτεί και πάλι στον Ντεν Ντρις με τον Βέλγο διαγώνιο να «γράφει» άλλη μία θητεία στα ασπρόμαυρα στο… κοντέρ του. Παρτενέρ του θα είναι ο Χρήστος Στεφανίδης, ένας αθλητής που επιστρέφει στον Δικέφαλο μετά από σχεδόν μια δεκαετία. Άρης, Ηρακλής, Νέστωρ και Φίλιππος Βέροιας οι υπόλοιπες ομάδες που έχει αγωνιστεί στην κατηγορία του.

Νέα πρόσωπα στα τρία τέταρτα των ακραίων, καθώς από το περσινό ρόστερ συνεχίζει μόνο ο Μούχλιας. Βασικό δίδυμο οι Φαν Χάρντερεν με Ρουσό, με τον Χρήστο Σαλταφερίδη να συμπληρώνει το καρέ. Ο νεαρός αθλητής έχει περάσματα από Ελπίδα Αμπελοκήπων, ΟΦΗ, Περσέα.

Σταθερή αξία στο λίμπερο ο Μενέλαος Κοκκινάκης που παραμένει στον ΠΑΟΚ για μία ακόμη σεζόν. Δίπλα του ο Δικέφαλος έφερε ξανά στη Θεσσαλονίκη τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη, με τους «ασπρόμαυρους» να αποκτούν ένα… αχτύπητο δίδυμο στη συγκεκριμένη θέση.

Αμετάβλητο το τεχνικό τιμ με Μιλενκόσκι, Μαμάη, Νεντή, ενώ εγγύηση αποτελεί και η παρουσία των Τσαλόπουλου, Παϊσιάδη, Τζίκα στα διοικητικά της ομάδας.

https://www.paok24.com/as-paok/442619/ta-nea-kommatia-toy-pazl/

 

Τα νέα κομμάτια του παζλ. Πόσο διαφορετικός θα είναι ο ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 11, 2023 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.