Απόφαση Σαββίδη για Λουτσέσκου - Νέα δεδομένα με το συμβόλαιο του Ρουμάνου - "Τρέχουν" οι εξελίξεις

Τον τρίτο χρόνο της συνεργασίας τους, διανύουν ο ΠΑΟΚ και ο Λουτσέσκου. Τον τρίτο, της δεύτερης θητείας του πιο επιτυχημένου τεχνικού στην ιστορία του συλλόγου.

ΠΑΟΚ: Τον τρίτο χρόνο της συνεργασίας τους, διανύουν ο ΠΑΟΚ και ο Λουτσέσκου. Τον τρίτο, της δεύτερης θητείας του πιο επιτυχημένου τεχνικού στην ιστορία του συλλόγου. Πλέον η συνεργασία των δύο πλευρών μπορεί να μπει σε άλλη «φάση».

Η επιτυχημένη πορεία στα προκριματικά του Conference League και η πρόκριση στους ομίλους με αντιπάλους την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, την Χάϊντουκ Σπλιτ και την Χαρτς, αναμφίβολα οφείλονται στην σωστή διαχείριση που έκανε η τεχνική ηγεσία και στην ανταπόκριση των παικτών που συμμετείχαν, παρά τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ σε κομβικά χρονικά σημεία.

Θυμίζουμε πως πριν από τον πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι πουλήθηκε ο Ινγκασον στην Μίντιλαντ, μετά τον εκτός έδρας αγώνα στην Ιερουσαλήμ πουλήθηκε ο Αουγκούστο και λίγο πριν από το φινάλε ο Νάρεϊ. Ήρθαν παίκτες, όπως ο Εκόνγκ, ο Μπάμπα, ο Σαμάτα, ο Οζντόεφ. Στο φινάλε προστέθηκαν οι Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Ντεσπόντοφ. Ολοι θέλουν τον χρόνο τους για να προσφέρουν. Η πρόκριση όμως στους ομίλους, επιτεύχθηκε διότι ο Λουτσέσκου κατάφερε να αξιοποιήσει τους παίκτες που είχε στην διάθεσή του, στον κορμό, από την περσινή σεζόν.

Σε κάθε περίπτωση η πρόκριση σκόρπισε χαμόγελα καθώς ο ΠΑΟΚ θα εισπράξει μπόνους από την UEFA που θεωρούνται σημαντικά για την πορεία της ομάδας. Προφανώς και αναγνωρίστηκε η προσπάθεια που έκανε ο προπονητής και το επιτελείο του. Προφανώς και διαπιστώθηκε πως ο Λουτσέσκου με ανταγωνιστικό ρόστερ, μπορεί να οδηγήσει εκ νέου τον ΠΑΟΚ σε διακρίσεις. Οι παίκτες που ήρθαν στο φινάλε, μετά την πρόκριση, δίνουν έξτρα ποιότητα.

Προφανώς για αυτό τον λόγο, έστω και ανεπίσημα, έχει ανοίξει η συζήτηση για ένα νέο συμβόλαιο στον προπονητή του ΠΑΟΚ. Το συμβόλαιο του Λουτσέσκου ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο ίδιος έχει πει δημόσια, πολλές φορές πως θα το τιμήσει έως το τέλος. Η ρήτρα, σε περίπτωση που μία ομάδα επιθυμεί να τον αποκτήσει, ανέρχεται στα επτά εκατομμύρια ευρώ. Όμως ο ίδιος δεν το συζητά, ακόμη κι αν έρθει μία τέτοια πρόταση. Έχει πει δημόσια, πως σέβεται απεριόριστα την οικογένεια Σαββίδη. Και συν τοις άλλοις έχει πολύ καλές σχέσεις με τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ, ανεξάρτητα από τις έντονες εσωτερικές συζητήσεις που είχαν στο παρελθόν για θέματα της ομάδας.

Το θέμα είναι επίκαιρο και θα έρθει σύντομα στο προσκήνιο. ΠΑΟΚ και Ραζβάν σε συζητήσεις για νέα συνεργασία. Κάθε πλευρά όμως, βάζει τις δικές της «πινελιές». Εάν συμφωνήσουν στα βασικά θα προχωρήσουν.

Προς το παρόν καμία από τις ανεπίσημες συζητήσεις δεν έχει δημοσιοποιηθεί. Και προφανώς δεν πρόκειται να συμβεί το επόμενο διάστημα. Είναι όμως γεγονός, πως αναγνωρίζεται από την ιδιοκτησία το έργο του Λουτσέσκου. Και επειδή πολλά μπορούν να συμβούν έως το ερχόμενο καλοκαίρι, είναι πολύ σημαντικό να υπάρξει πρόοδος σε όλα τα επίπεδα. Ο κύκλος των επαφών ανοίγει. Το θέμα είναι πότε θα κλείσει και ποιο θα είναι το αποτέλεσμα...

Πηγή: metrosport.gr

https://www.sportdog.gr/sports/podosfairo/article/785590/apofash-sabbidh-gia-loytseskoy-nea-dedomena-me-to-symbolaio-toy-roymanoy-trexoyn-oi-ekselikseis

 

Απόφαση Σαββίδη για Λουτσέσκου - Νέα δεδομένα με το συμβόλαιο του Ρουμάνου - "Τρέχουν" οι εξελίξεις Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 11, 2023 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.