Το αποφάσισε ο Λουτσέσκου - Οι δύο παίκτες... κλειδιά ενόψει Άρη - Ξεκίνησε τα τετ-α-τετ

Το διάστημα της διακοπής δίνει την ευκαιρία στον Ραζβάν Λουτσέσκου να δουλέψει – έστω και με κάποιες απουσίες διεθνών – με τους παίκτες που έχουν μείνει και να βάλει στο πνεύμα ειδικά τους καινούργιους, που δεν πρόλαβαν να μπουν είτε επειδή ήρθαν αργά, είτε επειδή υπήρχαν τα σερί ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη.

ΠΑΟΚ: Το διάστημα της διακοπής δίνει την ευκαιρία στον Ραζβάν Λουτσέσκου να δουλέψει – έστω και με κάποιες απουσίες διεθνών – με τους παίκτες που έχουν μείνει και να βάλει στο πνεύμα ειδικά τους καινούργιους, που δεν πρόλαβαν να μπουν είτε επειδή ήρθαν αργά, είτε επειδή υπήρχαν τα σερί ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Ρουμάνος κόουτς του ΠΑΟΚ σε αυτές τις προπονήσεις κατά την διάρκεια της έλλειψης αγωνιστικής δράσης για τους συλλόγους έχει εστιάσει σε αγωνιστικό και όχι μόνο επίπεδο στον Αλί Σαμάτα και τον Σουαλιό Μεϊτέ.

 Για τον Τανζανό φορ, ο Ρουμάνος προπονητής ποτέ δεν βρήκε ποτέ επαρκή χρόνο για να δουλέψει όπως θα ήθελε λόγω των συνεχόμενων ματς. Ο 31χρονος επιθετικός αγωνίστηκε σε άλλα πέντε παιχνίδια, αλλά μόνο σε ένα βασικός, αυτό με την Χάιντουκ στην Τούμπα, όταν και αντικαταστάθηκε από τον Τζίμα στο 78’. Οι εμφανίσεις του έδειξαν ότι ακόμα δεν έχει προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, αλλά η θεωρία του Λουτσέσκου είναι ότι λείπει από τον Σαμάτα η προσαρμογή και γι’ αυτό και ήταν προβληματισμένος που δεν θα είχε τον Σαμάτα στο διάστημα της διακοπής, αφού είχε έρθει η κλήση από την εθνική ομάδα της Τανζανίας. Τελικά, ο 31χρονος φορ πήρε για προσωπικούς λόγους άδεια από την Ομοσπονδία της χώρας δεν έφυγε από την Θεσσαλονίκη και αυτό, στις συζητήσεις του Λουτσέσκου με τους συνεργάτες του, χαρακτηρίστηκε «φανταστικό νέο».

Σε ότι αφορά τον Μεϊτέ, είναι μια διαφορετική περίπτωση αφού ήρθε σχετικά αργά και μπήκε πρόσφατα με την ομάδα, όντας φανερά εκτός κλίματος. Ο Λουτσέσκου καθημερινά έχει συζητήσεις με τον Αφρικανό χαφ και επιδιώκει τον άμεσο εγκλιματισμό του, αφού προορίζεται για να πάρει φανέλα βασικού σε σχέση με τους Οζντόεφ και Μάρκος Αντόνιο. Ο Ρουμάνος κόουτς πάντως εκτιμά πως αυτό το διάστημα θα βοηθήσει τους δυο Αφρικανούς να μπουν περισσότερο στο κλίμα της ομάδας και να καταλάβουν τι ζητάει από αυτούς εντός αγωνιστικού χώρου.

Πηγή: sfina.gr

https://www.sportdog.gr/sports/podosfairo/article/785597/to-apofasise-o-loytseskoy-oi-dyo-paiktes-kleidia-enopsei-arh-ksekinhse-ta-tet-a-tet

Το αποφάσισε ο Λουτσέσκου - Οι δύο παίκτες... κλειδιά ενόψει Άρη - Ξεκίνησε τα τετ-α-τετ Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 11, 2023 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.