Πέλλιος: «Δεν συμφωνώ με την προοπτική ανανέωσης με τον Λουτσέσκου». Στο Metropolis 95.5 μίλησε για τον ΠΑΟΚ και την προοπτική να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα ο Λουτσέσκου, ο πρόεδρος των βετεράνων παικτών της ομάδας, ο Φιλώτας Πέλλιος.

Στις δηλώσεις του στην εκπομπή “Στη Σέντρα”, ο κ. Πέλλιος τόνισε αρχικά τα εξής: “Γνωρίζετε πολύ καλά και το είχα αναφέρει στο παρελθόν μέσα από την εκπομπή σας, πως δεν διατείνομαι θετικά προς τον κ. Λουτσέσκου ειδικά μετά την απόφασή του να παρατήσει την ομάδα το καλοκαίρι του 2019, λίγες μόλις ημέρες πριν από την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας. Είναι κάτι που δεν μπορώ να ξεχάσω.

Κατά συνέπεια και αναφορικά με το ερώτημα που θέσατε, εάν συμφωνώ με την πιθανότητα που υπάρχει για να ανανεώσει την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου, θα σας απαντήσω πολύ απλά πως είμαι αντίθετος. Όμως δεν αποφασίζω εγώ.

Τώρα πρέπει να αναφέρω ότι η πορεία της ομάδας το καλοκαίρι στην Ευρώπη και η πρόκριση στους ομίλους, πιστώνεται στον προπονητή και στην σωστή διαχείριση που έκανε με τους συνεργάτες του.

Θα ήθελα να βλέπω περισσότερα νέα παιδιά, από τα σπλάχνα του ΠΑΟΚ, στην ενδεκάδα και στην αποστολή. Όμως και η παρουσία νεαρών παικτών, όπως οι Κουλιεράκης, Κωνσταντέλιας, Μιχαηλίδης είναι ένα θετικό στοιχείο. Θα ήθελα να βλέπω περισσότερους.

Επίσης θέλω να αναφέρω ότι η ομάδα δεν λειτούργησε καθόλου καλά στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, με αποτέλεσμα να έρθει αυτή η ήττα. Ευθύνεται ο Λουτσέσκου για την απώλεια βαθμών, όχι εξ’ ολοκλήρου. Έχουν ευθύνες και οι παίκτες που αγωνίστηκαν. Θα επιμείνω και θα πω, ότι μπορούν και πρέπει να αξιοποιηθούν και άλλα νέα παιδιά από τα τμήματα υποδομής”.

https://www.metrosport.gr/33-1694430916-dfk7q6z126-836635

 

Πέλλιος: «Δεν συμφωνώ με την προοπτική ανανέωσης με τον Λουτσέσκου». Στο Metropolis 95.5 μίλησε για τον ΠΑΟΚ και την προοπτική να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα ο Λουτσέσκου, ο πρόεδρος των βετεράνων παικτών της ομάδας, ο Φιλώτας Πέλλιος. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 11, 2023 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.