Πρώτες επαφές και αποφάσεις για τον ΠΑΟΚ του Champions League

Ακόμη δεν έχουν κοπάσει οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του περήφανου πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, κόντρα σε όλους και σε όλα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δικαιολογημένα αισθάνονται εκστασιασμένοι από τον υπέρλαμπρο θρίαμβο και την τελευταία νίκη με σκορ 2-1 στο Χαριλάου. Μάλιστα βίωσαν μία ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν περισσότεροι από 50.000 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, το βράδυ της Κυριακής. 

Οι παίκτες άκουσαν προχθές τον Ιβάν Σαββίδη να τους ανακοινώνει (μέσω Skype) ότι θα εισπράξουν ένα υψηλό πριμ, ως μπόνους, για τον τίτλο και όλοι περιμένουν από την Μαρία Γκοντσαρόβα να τρέξει τις διαδικασίες για να υλοποιήσει την υπόσχεση του μεγαλομετόχου, κάτι που αναμένεται να γίνει άμεσα. Μάλιστα οι παίκτες, τις προάλλες στο Κτήμα Δέδα, φώναζαν ρυθμικά το όνομα της: “Μαρία, Μαρία”, για να την ενθαρρύνουν να δώσει το γενναίο πριμ για τον τίτλο.  

Σε λιγότερο από ένα μήνα, ο ΠΑΟΚ θα μάθει τον αντίπαλό του, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, κατά συνέπεια είναι επιβεβλημένο να τρέξει ο προγραμματισμός και ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν. Από ποιους παίκτες θα αποτελείται το ρόστερ, ποιοι θα ανανεώσουν την συνεργασία τους από όσους τουλάχιστον ολοκληρώνεται και πάει λέγοντας. 

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι επαφές και γίνονται οι πρώτες συσκέψεις για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Ο Λουτσέσκου έως τα τέλη της τρέχουσας εβδομάδας το αργότερο, θα επιστρέψει στην πατρίδα του και από εκεί θα είναι σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον Γιώργο Σαββίδη και την Μαρία Γκοντσαρόβα για τα βασικά θέματα που προέχουν.  

Ο ΠΑΟΚ έχει μία πολύ σημαντική ευκαιρία, ως ισχυρός στα προκριματικά του Champions League να διεκδικήσει την ιστορική πρόκριση, έως τους “νέους” ομίλους. Για να τα καταφέρει βεβαίως, θα πρέπει να ξεπεράσει τα εμπόδια τριών αντιπάλων. Το πρώτο επίσημο παιχνίδι του ΠΑΟΚ, είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 23 ή στις 24 Ιουλίου. Το βασικό στάδιο προετοιμασίας, όπως μπορείτε να διαβάσετε στο σημερινό αναλυτικό ρεπορτάζ της Metrosport θα γίνει από την 1ή έως τις 15 Ιουλίου στο Χορστ. 

Οκτώ ημέρες μετά, ο ΠΑΟΚ θα δώσει τον πρώτο του επίσημο αγώνα. Ήδη στις πρώτες συσκέψεις θα ληφθούν οι αποφάσεις για την παραμονή παικτών όπως ο Κεντζιόρα και ο Σβαμπ, που αποδείχθηκαν υπερπολύτιμοι. Δεν είναι όμως μόνο αυτοί.

https://www.metrosport.gr/paok-gia-champions-league-973902

 

Πρώτες επαφές και αποφάσεις για τον ΠΑΟΚ του Champions League Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαΐου 22, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.