Πρωινός Τύπος (22/5): «Αυτή είναι η μεγαλύτερη πρόκληση του ΠΑΟΚ

ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ - METROSPORT

Θα χρειαστούν μέρες να επανέλθουν οι κανονικοί ρυθμοί στη Θεσσαλονίκη, την Βόρεια Ελλάδα και όπου υπάρχουν οπαδοί του ΠΑΟΚ. Για να είμαστε ειλικρινείς, οι φίλοι του Δικεφάλου θα είναι για πολύ καιρό με ένα μόνιμο χαμόγελο, αλλά είναι επίσης αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια ο πήχης των προσδοκιών έχει ανέβει και ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να μην βάζει άμεσα νέους στόχους. Στην παρούσα φάση, αυτό που έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ συνιστά την μόνιμα μεγαλύτερη αγωνιστική πρόκληση του εδώ και χρόνια: την συμμετοχή του και πέρα από τα προκριματικά του Champions League.

Φέτος, υπάρχει και η συγκυρία του νέου φορμάτ, με το league stage που αυξάνει τον αριθμό των ομάδων, αλλά και των αγώνων και παράλληλα ανεβαίνουν παραπάνω και τα οικονομικά οφέλη. Όσοι έχουν μελετήσει τα δεδομένα στις τρεις προκριματικές φάσεις (δεύτερο και τρίτο γύρο και τα πλέι οφ), μπορούν να αντιληφθούν ότι ειδικά φέτος δεν μιλάμε για θαύμα. Ο ΠΑΟΚ θα βρει ομάδες που θα είναι κοντά στα δικά του αγωνιστικά δεδομένα και αν ο ίδιος εμφανιστεί έτοιμος, θα μπορέσει να πετύχει τον μεγάλο στόχο του και, επιτέλους, να βρει την ευκαιρία για να εκτοξευθεί αγωνιστικά και οικονομικά. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να γίνει ένας σωστός σχεδιασμός, σε καλούς χρόνους, έτσι ώστε η ομάδα του Λουτσέσκου να μπει με πατημένο το γκάζι από την αρχή. Είναι πολύ μεγάλο ατού η παρουσία του ίδιου προπονητή για τέταρτη σερί σεζόν στην ομάδα και εγγύηση ότι μπορεί να εξελίξει το ήδη πολύ αξιόλογο σύνολο.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1200285_proinos-typos-22/5-ayti-einai-i-megalyteri-proklisi-toy-paok-apotyhia-gia-tin

 

Πρωινός Τύπος (22/5): «Αυτή είναι η μεγαλύτερη πρόκληση του ΠΑΟΚ Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Μαΐου 22, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.