Το έκανε ξανά ο Σαββίδης- Νέος... Κωνσταντέλιας, "όχι" σε 10 εκατ. ο ΠΑΟΚ! του Λάζαρου Γεωργιδη. Με εντολή του Ιβάν Σαββίδη "παγώνουν" οι μεταγραφικές συζητήσεις για κορυφαίο όνομα. Ο λόγος που δεν πωλείται και πότε θα υπάρξουν ξανά διαπραγματεύσεις?

Μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία δημοσίευσε ο εξειδικευμένος στο μεταγραφικό ρεπορτάζ Ιταλός δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, καθώς όπως ανέφερε η Πάρμα και η Ίντερ έχουν στη λίστα τους τον Νταμιάν Κοτάρσκι. Με τον ΠΑΟΚ, μάλιστα, να φέρεται ότι ζητάει 10 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του παίκτη.

Είναι όμως ακριβώς έτσι τα πράγματα ή, μήπως, ο Ντι Μάρτζιο βιάστηκε λίγο; Από την άποψη ότι, το πρώτο και κύριο, από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ έχει φέτος το καλοκαίρι την πρόκληση της συμμετοχής στους ομίλους τού Τσάμπιονς Λιγκ, δεν σκοπεύει να πουλήσει κανέναν από τα τρία Κ: Κωνσταντέλια, Κουλιεράκη, Κοτάρσκι.

Αυτό αποτελεί και αγωνιστική εισήγηση του Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά και πλάνο τής διοίκησης του Δικέφαλου για να απογειώσει ακόμα περισσότερο τα ποσά που μπορεί να εισπράξει από τους τρεις ποδοσφαιριστές μελλοντικά.

Από τη Θεσσαλονίκη όντως προέκυπτε το προηγούμενο διάστημα ότι ο ΠΑΟΚ ζητούσε 12 εκατ. ευρώ για τον Κοτάρσκι αλλά και με ένα ποσό στα 10 εκατ. ευρώ μπορούσε να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Μόνο που αυτό δεν αφορούσε την εποχή που η ομάδα είχε μπροστά της το κίνητρο για τους ομίλους τού Τσάμπιονς Λιγκ.

"Δεν ψάχνουν για βασικό τερματοφύλακα - Δύσκολα βασικός στην Ίντερ - Μόνο έτσι θα έδινε 10 εκατ. ευρώ η Πάρμα"

Αυτα όσον αφορά τον Δικέφαλο. Να δούμε λίγο τι ισχύει και με τις δύο ιταλικές ομάδες, τις Πάρμα και Ίντερ, που φέρονται να έχουν στη λίστα τους τον Κοτάρσκι; Αρχικά πρέπει να σημειώσουμε ότι ειδικά η Ίντερ, έχει στη λίστα της και τον Μανδά. Το κρατάμε αυτό.

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Γιάννη Γιαννούλα, που αναλύει αγώνες στο ιταλικο ποδόσφαιρο και γνωρίζει άριστα τις ομάδες, για να μας δώσει πληροφορίες.

"Και οι δύο ομάδες, Ίντερ και Πάρμα, δεν θέλουν βασικό τερματοφύλακα. Ωστόσο είναι μια πολύ καλή λύση για το μέλλον. Από την άποψη πως ο Ζόμερ (της Ίντερ) και ο Τσιτσισόλα (της Πάρμα) είναι σχετικά μεγάλοι σε ηλικία", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Αλλά αν πήγαινε στην Πάρμα προφανώς και θα είχε περισσότερες πιθανότητες να παίξει. Στην Ίντερ δύσκολα θα ήταν βασικός".

Μπορούν να δαπανήσουν τέτοιο ποσό για τερματοφύλακα;

"Η Ίντερ προφανώς μπορεί, αλλά αμφιβάλλω για τη διάθεσή της. Στην Πάρμα όλα θα εξαρτηθούν από το αν διατηρηθεί ο κορμός της ανόδου. Από την άποψη πως αν χρειαστούν 9-10 μεταγραφές, δύσκολα να δοθούν τόσα χρήματα για έναν παίκτη. Αν πάνε σε 3-4, αυξάνονται οι πιθανότητες να δοθούν".

https://www.sportdog.gr/podosfairo/superleague/833711/to-ekane-ksana-o-sabbidhs-neos-kwnstantelias-oxi-se-10-ekat-o-paok

 

Το έκανε ξανά ο Σαββίδης- Νέος... Κωνσταντέλιας, "όχι" σε 10 εκατ. ο ΠΑΟΚ! του Λάζαρου Γεωργιδη. Με εντολή του Ιβάν Σαββίδη "παγώνουν" οι μεταγραφικές συζητήσεις για κορυφαίο όνομα. Ο λόγος που δεν πωλείται και πότε θα υπάρξουν ξανά διαπραγματεύσεις? Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 15, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.