Η αγωνία του Λουτσέσκου! Τι απασχολεί περισσότερο τον Ρουμάνο προπονητή παραμονές της προετοιμασίας για τη σεζόν 2024-25!

Αντιστροφα μετράνε οι “ασπρόμαυροι” για την πρώτη προπόνηση της σεζόν 2024-25, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Μεσημβρία την μεθαύριο Πέμπτη και αυτό που “καίει” περισσότερο τον Ράζβαν Λουτσέσκου είναι ένα: Να τελειώσει το θέμα της παραμονής του Τόμας Κεντζιόρα στον ΠΑΟΚ!

Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση τη δεδομένη χρονική στιγμή, με την απόκτηση του Μαντί Καμαρά και την ανανέωση του συμβολαίου του Στέφαν Σβαμπ κατά πρώτο λόγο και την απόκτηση του Κωνσταντίνου Θυμιάνη κατά δεύτερο, ο Ρουμάνος προπονητής είναι σε μεγάλο βαθμό ικανοποιημένος και θα είναι σε απόλυτο εφόσον τις επόμενες ημέρες βρεθεί η… άκρη με τον Πολωνό στόπερ και τις παράλογες απαιτήσεις της Ντιναμό Κιέβου!

Αλλωστε με τον Γουίλιαμ Τρόοστ – Έκονγκ ανενεργό από τον περασμένο Φεβρουάριο, η παρουσία του Κεντζιόρα στην ομάδα όσο το δυνατόν γρηγορότερα είναι άκρως απαραίτητη, με τον ΠΑΟΚ να εξακολουθεί παρασκηνιακά να είναι “σύμμαχος” του ποδοσφαιριστή προκειμένου να απαγκιστρωθεί από τους Ουκρανούς!

https://www.paok24.com/podosfairo/499154/i-agonia-toy-loytseskoy/

 

Η αγωνία του Λουτσέσκου! Τι απασχολεί περισσότερο τον Ρουμάνο προπονητή παραμονές της προετοιμασίας για τη σεζόν 2024-25! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 17, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.