Αποκωδικοποιώντας μηνύματα και επαφές. Δημήτρης Μπούζας

Ο χρόνος που έχουν στην διάθεση τους, επιβάλει τόσο τους ρυθμούς, όσο και την αποφασιστικότητα που απαιτούν οι περιστάσεις. Οι εκπρόσωποι του ρετιρέ – και όχι μόνον αυτοί – αγωνιούν και ανησυχούν. Οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις προβάλουν σε κάποιους με μία υφέρπουσα «αυστηρότητα». Μοναδική εξαίρεση σε αυτό το τελευταίο αποτελεί ο Ολυμπιακός, που έχει μπροστά του μεγαλύτερο χρόνο από τους τρεις υπόλοιπους της ευρωπαϊκής ζώνης.

Αυτό το τελευταίο βέβαια αποτυπώνεται στο γεγονός ότι το λιμάνι παρά το ότι έχει τις περισσότερες εκκρεμότητες (με ανοιχτά έξι πολύ σημαντικά συμβόλαια), κινείται σε σχετικούς τόνους και ρυθμούς. Ο ΠΑΟΚ από ότι φαίνεται έχει μπει στο παζάρι με μεγαλύτερη διάθεση από το δίδυμο, ιδιαίτερα των Αθηναίων (Παναθηναϊκό και ΑΕΚ). Έκλεισε μια εξαιρετική συμφωνία επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ με την απόκτηση του Μαντί Καμαρά και συνεχίζει το πρέσινγκ, στους στόχους που κατά πάσα πιθανότητα έχει υποδείξει και εγκρίνει ο Λουτσέσκου (Μουνιαΐν, Ετζούκε και Μπρέιθγουεϊτ).

Συγχρόνως μένει σταθερός στην απόφαση του για την παραμονή του Κωνσταντέλια και του Κουλιεράκη. Δεν αναφερόμαστε στην υπόθεση Μεϊτέ, η οποία αποτελεί κι ένα χαρακτηριστικό δείγμα μιας συμφωνίας, η οποία τείνει να εξελιχθεί σε φαρσοκωμωδία και φυσικά όχι με υπαιτιότητα του ΠΑΟΚ. Εδώ οι διαμεσολαβητές το έχουν παραξηλώσει οδηγώντας σε απαξίωση και τις στοιχειώδεις συνθήκες μιας συναλλαγής.

Ανεξάρτητα ωστόσο από αυτή την στασιμότητα, όπως υποστηρίζεται από τους πρωταθλητές η μεταγραφή δεν πρόκειται να χαλάσει. Σε κάποιες διαρροές διακινούνται και τα αντίστοιχα ονόματα του Μίσιτς και του Φαμπιάνο, με τον επίσημο ΠΑΟΚ να διαψεύδει κάθετα, ιδιαίτερα την τελευταία περίπτωση. Κάποιοι εκτιμούν ότι ο ΠΑΟΚ κινείται μεν αλλά… «σπεύδει βραδέως». Κάτι που δεν το υιοθετούμε, συγκρίνοντας τα πράγματα με την αντίπερα όχθη. Με τις δύο δηλαδή αθηναϊκές ομάδες. 

Η ΑΕΚ με τον νέο ιδιοκτήτη της, σαν πρώτη κίνηση μεταγραφική παρουσιάζει την παραχώρηση ενός σημαντικού παίκτη του Πόνσε και την είσπραξη 9 εκατομμυρίων ευρώ. Ο δε Παναθηναϊκός διώχνει τον Παλάσιος και αφήνει να αιωρείται «θέμα» με τον Ιωαννίδη. Αλήθεια τι μπορεί να σημαίνει ότι ο επίσημος Παναθηναϊκός ενώ προ καιρού έχει πάρει θέση υποστηρίζοντας ότι ο παίκτης παραμένει, δεν διαψεύδει σήμερα ως όφειλε τις επίσημες προτάσεις οι οποίες ήρθαν, ανεβάζοντας και το ποσό της μεταγραφής;

Αν σκεφτούμε ότι ο ΠΑΟΚ διά του Ιβάν είπε ότι δεν πωλείται ο Κωνσταντέλιας και η Σάλτσμπουργκ δεν επέστρεψε ποτέ, ούτε κανένας άλλος, στους πράσινους επί καθημερινής βάσεως το σενάριο της πώλησης Ιωαννίδη παραμένει σχεδόν άθικτο. Αυτά τα τελευταία, τόσο δηλαδή η πώληση του Πόνσε από την ΑΕΚ, όσο και η πιθανή αλλαγή στάσης Αλαφούζου για τον καλύτερο παίκτη των πρασίνων, δεν σημαίνει ότι δεν θα προχωρήσουν σε κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ τους οι δυο ομάδες της Αθήνας. Ιδιαίτερα αυτό αφορά την περίπτωση της ΑΕΚ για την οποία μετ΄ επιτάσεως φημολογείται ότι υπάρχει ειλημμένη απόφαση του νέου αφεντικού (σούπερ Μάριο), ότι θα κάνει μπάσιμο με μία μεταγραφή «βόμβα».

Συνοψίζοντας καταλήγουμε σε ότι ακριβώς αναφέρουμε στο info του σημερινού σχολίου, διευκρινίζοντας πως οι μεταγραφές μπήκαν σε ένα δεύτερο στάδιο πιο ουσιαστικό, μετά τις πρώτες ανιχνεύσεις, καθιστώντας πιο εφικτές πλέον τις όποιες αποκωδικοποιήσεις μηνυμάτων και επαφών μπορούν να γίνουν.

ΥΓ1: Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να μην δούμε Έλληνα αρχιδιαιτητή, από τη στιγμή που υπάρχουν διαφωνίες στην «παράταξη», με ενδεχόμενο τους ορισμούς να αναλάβει ο ξένος αρχιδιαιτητής και οι συνεργάτες του.

ΥΓ2: Ξύπνησε και η Ντιναμό Κιέβου και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τον Κετζιόρα. Ο ΠΑΟΚ έπραξε αυτά που έπρεπε και περιμένει την κατάληξη που θα έχουν οι συζητήσεις του παίκτη με του Ουκρανούς. Κάποιοι «μυρίζονται»… νέα υπόθεση Μεϊτέ.

https://www.metrosport.gr/apokodikopoiontas-minymata-kai-epafes-989489

 

Αποκωδικοποιώντας μηνύματα και επαφές. Δημήτρης Μπούζας Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 17, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.