Πρωινός Τύπος (26/6): Ο πρωταθλητής αναζητά κεντρικό επιθετικό περιωπής κι ολκής και κεντρικό αμυντικό πρώτης γραμμής.

ΑΡΙΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ - METROSPORT

Tα πάντα ρει... και στον πρωταθλητή! Με μία σημαντική διαφορά συγκριτικά με τις άλλες ομάδες επιπέδου πρωταθλητισμού. Ο πρωταθλητής έχει ήδη σφυρηλατημένη ψυχολογία. Με αμόνι την πίστη και σφυρί την αυτοπεποίθηση του τη σφυρηλάτησε στα πλέι οφ. Ως εκ τούτου ξεκίνησε με πλεονέκτημα από τα αποδυτήρια την προετοιμασία του. Το πλεονέκτημα αυτό βέβαια, πρέπει να αξιοποιηθεί. Για να υπάρξει ουσιαστικά και ουχί θεωρητικά. Η αξιοποίησή του εξαρτάται από το αποτέλεσμα της μεταγραφικής δράσης του. Και επί του παρόντος η δράση αυτή εξελίσσεται θετικά με κορυφαία στιγμή της την παραμονή του Γιάννη Κωνσταντέλια. 

Με τις... υποτροπές στα θέματα του Μεϊτέ και του Κεντζιόρα, από εκεί που στον πρωταθλητή καθόταν - που λέει ο λόγος - με το ένα πόδι στο άλλο, κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα. Κατά πως φαίνεται όμως, μέχρι τώρα, έχουν γνώση οι φύλακές του. Ναι με, όλα... Κι αν όχι όλα, τα περισσότερα... Είναι ρευστά. Είναι ελεγχόμενα, δε. Φύγει δε φύγει (μάλλον προς όφελος δικό του και της ομάδας του) ο Στέφανος Τζίμας, ο πρωταθλητής αναζητά κεντρικό επιθετικό περιωπής κι ολκής και περιοχής. Δίχως εμείς να αποκλείσουμε ένα ακόμη θαύμα από τον... θαυματουργό Λουτσέσκου αλλά Μουργκ με τον Σαμάτα. Θα το ρισκάρει άρα ο Ρουμάνος; Κάθε μέρα δεν είναι Πασχαλιά, βλέπεται! Μείνει δε μείνει ο Κεντζιόρα, ο πρωταθλητής αναζητά κεντρικό αμυντικό πρώτης γραμμής.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1210934_proinos-typos-26/6-na-exantlisei-ta-perithoria-gia-ton-giannoyli-ti-dipsa-tis

 

Πρωινός Τύπος (26/6): Ο πρωταθλητής αναζητά κεντρικό επιθετικό περιωπής κι ολκής και κεντρικό αμυντικό πρώτης γραμμής. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 26, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.