Πρωινός Τύπος (29/6): Ο ΠΑΟΚ ορίζει και αποφασίζει για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.


 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΟΡΤΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ - FORZA

Για εμένα τα δεδομένα είναι πολύ συγκεκριμένα, όσον αφορά στην υπόθεση των εκλογών της Λίγκας. Θα τα αναφέρω σε τίτλους. Ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη δεν είναι εκείνος ο φτωχός συγγενής που τον βάζουν να ψηφίσει για να πάρει ψίχουλα. Ο ΠΑΟΚ ορίζει και αποφασίζει για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ποτέ δεν πρόκειται να προκαλέσει θετική αίσθηση οποιαδήποτε ψήφος στον Ολυμπιακό και στον Μαρινάκη. 

Οι εκλογές στη Λίγκα δεν έχουν ποτέ μεγάλη ουσία, είναι ένα παιχνίδι εξουσίας και απλά κάθε φορά σχετίζονται με θέματα διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Όλες οι ΠΑΕ έχουν «πλακωθεί» και έχουν στηρίξει τους άλλους όλα αυτά τα τελευταία χρόνια... Τώρα το βασικό διακύβευμα είναι το format των playoffs. Ο ΠΑΟΚ εννοείται ότι θέλει έξτρα διαδικασία στις θέσεις 1-4 κόντρα στην ΑΕΚ που για ευνόητους λόγους θέλει το 1-6.


ΑΡΙΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ - METROSPORT

Ουδέποτε ο ΠΑΟΚ κατέστη είτε ρυμουλκό, είτε ρυμουλκούμενο ως Οργανισμός στον ελληνικό αθλητισμό. Πάντα ο ΠΑΟΚ ήταν μόνος, αυτόνομος, ανεξάρτητος, αδέσμευτος, ελεύθερος και φυσικά, ωραίος! Το λέμε επειδή γίνεται τελευταία πολύς θόρυβος… Σκόνη πολλή σηκώνεται για τις εκλογές και στην ΕΠΟ και στη Σουπερλίγκα. Με μία πρώτη ματιά διαμορφώνεται η εντύπωση της συνύπαρξης – περί συμμαχίας δε χωρά κουβέντα ήτοι, ασυζητητί είναι αδύνατη – υγρού και πυρ. Με μια δεύτερη διαμορφώνεται η εκτίμηση πως αφ’ ενός μεν, στην ΕΠΟ η συνοδοιπορία του Πρωταθλητή με …πλευρές τις οποίες είχε αποτάξει, είναι εκ των ουκ άνευ. Αυτές συντάχθηκαν με τον Πρωταθλητή κατά τη νικηφόρο προέλαση του Μάκη Γκαγκάτση. Κι αφ’ ετέρου δε, στη Σουπερλίγκα είχε να επιλέξει ο Πρωταθλητής ανάμεσα σε… Σκύλλα και Χάρυβδη. Κατά πως λέει το σχήμα λόγου, έτσι; Δηλαδή, ήταν… Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Ορθά επέλεξε; Ο χρόνος θα δείξει!

...Στο κάτω, κάτω της γραφής… Από τις προηγούμενες συνεργασίες του στους συγκεκριμένους χώρους ουδέν όφελος αποκόμισε. Όφελος; Ναι, έτσι θεωρούμε εμείς την ισοτιμία και την ισονομία. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο δυστυχώς, δυστυχέστατα είναι όφελος το αυτονόητο. Η ισοτιμία κι η ισονομία τις οποίες στερείται αναντάμ παπαντάμ ο ΠΑΟΚ. Και τις διεκδικεί πλέον, ως μάγκας Πρωταθλητής…

https://www.sdna.gr/podosfairo/1211836_proinos-typos-29/6-o-mpartzokas-tairiazei-ganti-sto-limani-zonoyn-fidia-toys

Πρωινός Τύπος (29/6): Ο ΠΑΟΚ ορίζει και αποφασίζει για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 29, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.