Φαντασία ο ΠΑΟΚ με Μουνιαΐν". Ο 31χρονος φεύγει από την Μπιλμπάο μετά από 18 χρόνια και στον ΠΑΟΚ τον... περιμένουν.

Μια ενδιαφέρουσα είδηση από την Ισπανία έχει προκύψει στο ρεπορτάζ τού ΠΑΟΚ τις τελευταίες ώρες, καθώς η πληροφορία συνδέει τους Θεσσαλονικείς με τον Ίκερ Μουνιαΐν -  31χρονο διεθνή Ισπανό άσο, που έχει περάσει 18 χρόνια στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα τού Ερνέστο Βαλβέρδε.

Επιθυμία του, μάλιστα, είναι να ζήσει μια άλλη πρόκληση, μακριά από την Ισπανία, με αποτελεσμα ήδη να υπάρχουν διάφορα σενάρια για το μέλλον του. Από τη Ρίβερ Πλέιτ (της οποίας είχε δηλώσει οπαδός σε ανύποπτη φάση) και ομάδες στο Μεξικό, μέχρι το MLS, τη Σαουδική Αραβία και, πρόσφατα, τον Ολυμπιακό!

 Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν είχε την ευκαιρία να προπονήσει για καιρό στο Μπιλμπάο, παρόλα αυτά διατηρεί άριστες σχέσεις με το κλαμπ και, φυσικά, γνωρίζει πολύ καλά το υλικό του. Και ο Μουνιαΐν είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομαδας, ως αξία και προσφορά, άσχετα αν αποφάσισε να αποχωρήσει από το ρόστερ.

Παρόλα αυτά νεότερο ρεπορτάζ τον συνδέει και με τον ΠΑΟΚ, καθώς προφανώς έχει γίνει γνωστό από τον εκπρόσωπό του ότι είναι διαθέσιμος για να έρθει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί. Ο 31χρονος άσος παίζει πίσω από τον επιθετικό και, υπό προϋποθέσεις, ως εξτρέμ. Φέτος είχε 23 συμμετοχές και 2 γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ το market value βρίσκεται στα 5 εκατ. ευρώ - Έχει φτάσει τα 20 εκατ πριν από μερικά χρόνια!

Είναι διεθνής με όλα τα κλιμάκια των εθνικών ομάδων στην Ισπανία, έχει καλή ταχύτητα και κοντρολάρισμα της μπάλας, άριστη τεχνική, εκτελέσεις στημένων και ενώ το σουλούπι του θυμίζει περισσότερο Βαλμπουενά, η θέση του είναι εκείνη τού Κώστα Φορτούνη ενώ το στιλ του θυμίζει Ποντένσε!

"Πεσμένος την τελευταία διετία - Μεσοεπιθετικός και 10αράκι - Στον ΠΑΟΚ με νορμάλ συμβόλαιο"

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Λυκάκη, που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στην Ισπανία, προκειμένου να συγκεντρώσουμε πληροφορίες για τον Μουνιαΐν που μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμες.

"Εδώ και μια διετία είναι κάπως πεσμένος, γιατί είχε κάποιο πρόβλημα στο γόνατο", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και συμπλήρωσε: "Παίζει αριστερά, δεξιά, κυρίως όμως είναι μεσοεπιθετικός. 10αράκι είναι. Και θα μπορούσε να βρει κίνητρο σε μια ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ, που παίζει και στην Ευρώπη". 

Θεωρείς ότι μπορεί να έρθει στην Ελλάδα;

"Δεν είναι μεγάλος, αλλά με τους τραυματισμούς στο γόνατο έχει μείνει πίσω. Αλλά έχει ποιότητα, έχει καλά χτυπήματα, φαντασία στο παιχνίδι. Ήταν μεγάλο ταλέντο, αλλά δεν προχώρησαν όσο θα περίμεναν. Είχε και έναν μεγάλο τραυματισμό σοβαρό. Με ένα νορμάλ συμβόλαιο θα μπορούσε να έρθει στον ΠΑΟΚ, αλλά όχι για να έρθει να παίρνει πολλά λεφτά και να παίζει 20λεπτα".

https://www.sportdog.gr/podosfairo/superleague/833739/fantasia-o-paok-me-moyniain-o-olympiakos-kai-to-problhma-sto-gonato

Φαντασία ο ΠΑΟΚ με Μουνιαΐν". Ο 31χρονος φεύγει από την Μπιλμπάο μετά από 18 χρόνια και στον ΠΑΟΚ τον... περιμένουν. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 16, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.