Χαμός με Μαντί Καμαρά: ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και ακόμη 5 ομάδες για την απόκτησή του. Σε μήλο της έριδος είναι πιθανό να εξελιχθεί ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος σύμφωνα με ρεπορτάζ του footmercato απασχολεί έντονα την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ, αλλά και ακόμη πέντε ομάδες από Γαλλία και Τουρκία.

Βάσει των όσων αναφέρει το ρεπορτάζ της γαλλικής ιστοσελίδας, ο Καμαρά ως ελεύθερος ενδιαφέρει την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ, αλλά και τις Φενέρμπαχτσε και Μπασακσεχίρ. Ωστόσο, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα «κολακευμένος  από τις εκδηλώσεις ενδιαφέροντός ο Μαντί Καμαρά επιθυμεί να μελετήσει όλες τις δυνατότητες που έχει στη διάθεσή του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, θα τον ενδιέφερε πολύ η ιδέα της επιστροφής στη Γαλλία» και εκεί επισημαίνεται πως «τρεις σύλλογοι έχουν έρθει σε επαφή μαζί του».

Και βάσει αυτού, οι σύλλογοι είναι η Λανς, η Σεντ Ετιέν και η Λιλ.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1206177_hamos-me-manti-kamara-aek-paok-kai-akomi-5-omades-gia-tin-apoktisi-toy

 

Χαμός με Μαντί Καμαρά: ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και ακόμη 5 ομάδες για την απόκτησή του. Σε μήλο της έριδος είναι πιθανό να εξελιχθεί ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος σύμφωνα με ρεπορτάζ του footmercato απασχολεί έντονα την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ, αλλά και ακόμη πέντε ομάδες από Γαλλία και Τουρκία. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 11, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.