Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο BCL και στο… βάθος η Σολέ.Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει τη φετινή του ευρωπαϊκή προσπάθεια στο BCL από τα προκριματικά και στη σημερινή κλήρωση έμαθε τους πιθανούς αντιπάλους του.

Ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί απευθείας στα ημιτελικά των προκριματικών, κάτι που σημαίνει πως θέλει δύο νίκες για να βρεθεί στη φάση των ομίλων.

Στα ημιτελικά των προκριματικών (15-22 Σεπτεμβρίου) ο ΠΑΟΚ θα αναμετρηθεί με τον νικητή του Καλεντόνια Γκλαντιέιτορς (Μ. Βρετανία) - Οραντέα (Ρουμανία) και εφόσον προκριθεί θα παίξει στον «τελικό» με τον νικητή του Πετκιμσπόρ (Τουρκία) - Ντεν Μπος (Ολλανδία) ή τη Σολέ (Γαλλία).

Ο ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε στο Group 3 των προκριματικών και εφόσον περάσει στη φάση των ομίλων, εκεί θα μπει στο δεύτερο γκρουπ, μαζί με την κάτοχο Ουνικάχα Μάλαγα, την Οστάνδη από το Βέλγιο και την Κινγκ Σζέτσιν από την Πολωνία.




 https://www.sdna.gr/mpasket/1210978_oi-pithanoi-antipaloi-toy-paok-sto-bcl-kai-sto-bathos-i-sole

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο BCL και στο… βάθος η Σολέ.Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει τη φετινή του ευρωπαϊκή προσπάθεια στο BCL από τα προκριματικά και στη σημερινή κλήρωση έμαθε τους πιθανούς αντιπάλους του. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 26, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.