Τα... χώνει για Ετζούκε ο Σαββίδης - Απίστευτο ποσό - "Ανοιχτό του Καμαρά". Ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει άμεσα να κλείσει τις πρώτες του κινήσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τις περιπτώσεις φορ και κεντρικού χαφ να είναι οι προτεραιότητες.

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου: Για τα τελευταία νέα από το μεταγραφικό μέτωπο στον ΠΑΟΚ μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο έμπειρος ρεπόρτερ του Δικεφάλου του Βορρά τονίζοντας ότι η Τρίτη (10/6) αναμένεται να είναι καθοριστική για την υπόθεση Καμαρά, για τον οποίο τα πάντα ακόμα είναι ανοιχτά.

Παράλληλα ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου αποκάλυψε πως ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε την προσφορά του από 1,5 εκατ. ευρώ σε 1,8 εκατ. ευρώ στον Κιντέρα Ετζούκε, ενώ για το θέμα του φορ υπογράμμισε ότι ο μοναδικός στόχος είναι ο Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ, ενώ τόνισε ότι στην ομάδα δεν θα βιαστούν και δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν τη σεζόν με τους τρεις επιθετικούς που έχουν στο ρόστερ τους.

Τα... χώνει για Ετζούκε ο Σαββίδης - Απίστευτο ποσό - "Ανοιχτό του Καμαρά". Ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει άμεσα να κλείσει τις πρώτες του κινήσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τις περιπτώσεις φορ και κεντρικού χαφ να είναι οι προτεραιότητες. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 11, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.