Όχι" του Καμαρά σε τρελά λεφτά. Το παρασκήνιο γύρω από το "σίριαλ" με τον Αφρικανό άσο και η... μυστήρια απόφαση που πήρε.

 


Τι «παίχτηκε» με τον 27χρονο χαφ και την ομάδα της Ανδαλουσίας; Το SDNA έχει το παρασκηνιακό ρεπορτάζ.

O Μαντί Καμαρά έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, βρίσκεται σε αναζήτηση νέου κλαμπ για τη συνέχιση της καριέρας του και η μεταγραφολογία καλά κρατεί γύρω από το όνομά του, με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ να είναι οι δύο ελληνικές ομάδες που έχουν «συνδεθεί» μαζί του τις τελευταίες ημέρες.

Γυρίζοντας το ρολόι του χρόνου κάποιους μήνες πιο πίσω και λίγοπριν από το κλείσιμο της αγωνιστικής σεζόν 2023-24, η Σεβίλλη προσέγγισε τον Καμαρά κι έχοντας αποθηκευμένο - για χρόνια - στην ατζέντα της τον χαφ από την Γουινέα.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA εκείνη την περίοδο οι Ανδαλουσιάνοι έφτασαν σε κατ΄αρχήν προφορική συμφωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή για την μεταξύ τους συνεργασία, με συμβόλαιο που προέβλεπε ετήσιες αποδοχές 1,4 εκατ. ευρώ (χωρίς μπόνους υπογραφής).

Προϊόντος του χρόνου ωστόσο, ο Καμαρά άλλαξε γνώμη (για δικούς του λόγους), έκανε πίσω κι έτσι ο άτυπος «αρραβώνας» διαλύθηκε.

Εσχάτως στη διεθνή πιάτσα των ατζέντηδων εκείνο που κυκλοφορεί για τον μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού είναι πως τα καθαρά χρήματα που αξιώνει σε ετήσια βάση κυμαίνονται κοντά στο 1,7 εκατ. ευρώ μαζί τον…αστερίσκο του signing bonus, ή αλλιώς του πριμ υπογραφής που δεν είναι ευκαταφρόνητο.

Και κάτι ακόμα: ο Καμαρά δεν συνεργάζεται με συγκεκριμένο μανατζερικό γραφείο το τάιμινγκ που διανύουμε.

Δίπλα του υπάρχει ο δικηγόρος του, ωστόσο επί της ουσίας ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είναι αυτός που έχει αναλάβει «επ΄ώμου» το κομμάτι των συζητήσεων – διαπραγματεύσεων με τις ενδιαφερόμενες ομάδες.

 https://www.sdna.gr/podosfairo/1206431_o-manti-kamara-i-sebilli-kai-stribein-dia-toy-arrabonos

Όχι" του Καμαρά σε τρελά λεφτά. Το παρασκήνιο γύρω από το "σίριαλ" με τον Αφρικανό άσο και η... μυστήρια απόφαση που πήρε. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 12, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.