Κλειδί» η θέληση Ο ΠΑΟΚ… πέταξε το «μπαλάκι» στον Κεντζιόρα μετά τα όσα αξιώνει η Ντιναμό Κιέβου

Να κλείσει όσο το δυνατόν συντομότερα τα ανοιχτά μέτωπα που υπάρχουν όσον αφορά το σχεδιασμό του ρόστερ της νέας σεζόν θέλει ο ΠΑΟΚ που την ερχόμενη εβδομάδα μπαίνει σε… mood προετοιμασίας.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα δώσουν σε λίγες ημέρες το πρώτο τους ραντεβού στη Νέα Μεσημβρία και όπως είναι φυσικό ο Ράζβαν Λουτσέσκου θέλει να έχει όσο το δυνατόν λιγότερους «πονοκεφάλους» και να έχει μια ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με τους παίκτες τους οποίους μπορεί να υπολογίζει.

Αλλωστε προς αυτήν την κατεύθυνση κινείται έως τώρα ο σχεδιασμός από πλευράς των πρωταθλητών Ελλάδας.

Μια από τις ανοιχτές περιπτώσεις είναι αυτή του Τόμας Κεντζιόρα, με το PAOK24 να σας αναλύει τις προηγούμενες ημέρες τα δεδομένα της υπόθεσης.

Το πρόβλημα που έχει προκύψει αφορά κάποιες απαιτήσεις της Ντιναμό Κιέβου, που διατηρεί τα δικαιώματα του παίκτη μέχρι τον Δεκέμβριο.

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι διατεθειμένος να καλύψει αυτές τις απαιτήσεις και έχει ζητήσει από τον ίδιο τον παίκτη να διευθετήσει το θέμα με την ουκρανική ομάδα μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Και σε αυτήν την περίπτωση, οι «ασπρόμαυροι» θέτουν χρονικά όρια εφόσον βιάζονται να καλύψουν κάποια ζητήματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ντιναμό Κιέβου χρωστάει στον Κεντζιόρα ένα ποσό που αγγίζει τις 200.000 ευρώ, με τον Δικέφαλο να είναι διατεθειμένος να το καλύψει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο Δικέφαλος έχει… πετάξει το «μπαλάκι» προς την πλευρά του Πολωνού και περιμένει πλέον τις εξελίξεις.

«Κλειδί» στην υπόθεση αποτελεί και η θέληση του παίκτη να παραμείνει κάτοικος Τούμπας και να συνεχίσει και τη νέα σεζόν στον ΠΑΟΚ.

Σε μία ακόμη περίπτωση οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαροι, έβαλαν τις… κόκκινες γραμμές τους και περιμένουν την οριστική εξέλιξη για να δουν εάν μπορούν να υπολογίζουν στον Κεντζιόρα ή θα στραφούν σε άλλη λύση.

https://www.paok24.com/podosfairo/498805/kleidi-i-thelisi/

 

Κλειδί» η θέληση Ο ΠΑΟΚ… πέταξε το «μπαλάκι» στον Κεντζιόρα μετά τα όσα αξιώνει η Ντιναμό Κιέβου Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 14, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.