ΠΑΟΚ: Το «μπάσιμο» για Μπρέθγουεϊτ – Ετζούκε και… εν αναμονή της απάντησης! Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης

Οι πληροφορίες περί πρότασης σε Μάρτιν Μπρέϊθγουειτ και Κιντέρα Ετζούκε επιβεβαιώνει ο ΠΑΟΚ και αναμένεται άμεσα να υπάρχουν εξελίξεις!

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν προετοιμάσει τις προτάσεις για τους δυο παίκτες, τις έχουν καταθέσει και από την πλευρά τους έχουν ενημερώσει πως θα απαντήσουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Για τον Δάνο σέντερ φορ ειναι λογική η αναμονή μιας που έχει ακόμα αγωνιστικες υποχρεώσεις με την Εσπανιόλ, υπάρχει μια μικρή οικονομική διαφορά αλλά οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, με τις δυο πλευρές να έχουν βρει έναν κοινό άξονα επικοινωνίας.

Σε ότι αφορά με τον Νιγηριανό εξτρέμ, αρέσει πολύ στον ΠΑΟΚ και ειναι ακόμα πιο θελκτικός από την στιγμη που ειναι ελευθερος και του έχει κάνει μια σοβαρή πρόταση που θα μπορούσε να αλλάξει την ροή της καριέρας του, που τα τελευταία δυο χρόνια βρίσκεται σε πτωτική πορεία.

Ο ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε τις συμφωνίες τόσο με τον Μαντί Καμαρά και τον Κωνσταντίνο Θυμιάνη που πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και επί της ουσίας απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις, με τον Αφρικανό να έρχεται στην Θεσσαλονίκη στις 19 Ιουνίου.

https://www.sfina.gr/paok-to-mpasimo-gia-mprethgoueit-etzouke-kai-en-anamoni-tis-apantisis/ 

ΠΑΟΚ: Το «μπάσιμο» για Μπρέθγουεϊτ – Ετζούκε και… εν αναμονή της απάντησης! Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 13, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.