ΠΑΟΚ: Τι περιλαμβάνει η τελικη πρόταση του ΠΑΟΚ στον Καμαρά – Η υπέρβαση και η αναμονή για την απάντηση. Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης

Ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει μια πολύ μεγάλη προσφορά στον Μαντί Καμαρά δείχνοντας του ποσο τον θέλει και περιμένει την απάντηση τοη Αφρικανού χαφ τις επόμενες ώρες!

Ο 27χρονος μέσος είναι η νο1 επιλογή του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση στα χαφ και αρέσει πολύ στον Ραζβαν Λουτσέσκου. Γνωρίζοντας πως μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, ο Δικέφαλος άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά του για να ανιχνεύσουν τις προθέσεις του.

Το ζεστό ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ δεν έμεινε στην θεωρία καθώς προχώρησε σε μια άκρως εντυπωσιακή πρόταση, δίνοντας στον 27χρονο από τη Γουινέα τριετές συμβόλαιο με απολαβές που φτάνουν το 1.200.000 ευρώ με 1.000.000 ευρώ ως πριν υπογραφής!

Συνεπώς το πακέτο το οικονομικό που του προσφερει ο ΠΑΟΚ φτάνει τα 5.000.000 ευρώ για την επόμενη τριετία!

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή φαίνεται πως κινείται στην αγορά για συμβόλαιο κοντά στα 2.000.000 ευρώ, από εκεί ξεκινάει η θέληση για να βρει ένα deal στην αγορά ως ελεύθερος.

Από πλευράς ΠΑΟΚ φαίνεται πως αυτή είναι η τελική τους προσφορά και ρίχνουν πλέον το μπαλάκι στον ποδοσφαιριστή για να δώσει οριστική απάντηση, ζυγίζοντας όλα τα δεδομένα.

Το θέμα παραμένει ανοιχτό και αναμένεται τις επόμενες ώρες να υπάρχει καθοριστική εξέλιξη με τον 27χρονο μέσο να αποτελεί κομβικής σημασίας μεταγραφή για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

 https://www.sfina.gr/paok-ti-perilambanei-i-protasi-ston-kamara-h-uperbasi-kai-i-anamoni-gia-tin-apantisi/

ΠΑΟΚ: Τι περιλαμβάνει η τελικη πρόταση του ΠΑΟΚ στον Καμαρά – Η υπέρβαση και η αναμονή για την απάντηση. Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 06, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.