Η τελικη πρόταση του ΠΑΟΚ στον Καμαρά - Τι ζητάει ο παίκτης?

Τ

 Ο Μαντί Καμαρά έχει στα χέρια του μια σούπερ πρόταση από τον ΠΑΟΚ για 3ετές συμβόλαιο και αναμένει την οριστική απάντηση του 27χρονου!

Δεδομένο Νο1: Ο Μαντί Καμαρά αρέσει πολύ στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που είχαν κυκλώσει εδώ και καιρό την περίπτωσή του. Γνωρίζοντας πως μένει ελεύθερος  το καλοκαίρι, άνοιξαν δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά του ποδοσφαιριστή για να ανιχνεύσουν τις προθέσεις του μετά την αποχώρηση από τον Ολυμπιακό.

Δεδομένο Νο2: Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ δεν έμεινε σε θεωρητικό επίπεδο καθώς προχώρησε σε σούπερ πρόταση, δίνοντας στον 27χρονο από τη Γουινέα συμβόλαιο για 3 χρόνια!

Όσον αφορά τις οικονομικές απολαβές του ίδιου; 1.2 εκατ. ευρώ, plus 1 εκ. ως πριμ υπογραφής. Ένα πακέτο σχεδόν 5 εκατ. ευρώ για την επόμενη τριετία.

Δεδομένο Νο3: Η πλευρά του ποδοσφαιριστή φαίνεται πως κινείται στην αγορά για συμβόλαιο κοντά στα 2 εκατ. ευρώ. Τουλάχιστον από εκεί ξεκινούν τα «θέλω» του Καμαρά στην παρούσα φάση.

Τι μέλλει γενέσθαι; 

Από πλευράς ΠΑΟΚ φαίνεται πως αυτή είναι η τελική τους προσφορά και ρίχνουν πλέον το μπαλάκι στον ποδοσφαιριστή για να δώσει οριστική απάντηση, ζυγίζοντας όλα τα δεδομένα.

Σε κάθε περίπτωση, ΠΑΟΚ και Καμαρά διατηρούν ακόμη ανοιχτό το θέμα, ωστόσο, προσεχώς αναμένονται εξελίξεις και απαντήσεις.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1204800_i-protasi-toy-paok-ston-kamara-ti-zitaei-o-paiktis

Η τελικη πρόταση του ΠΑΟΚ στον Καμαρά - Τι ζητάει ο παίκτης? Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 06, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.