ΠΑΟΚ: Η απόφαση και η στάση αναμονής για τον Μεϊτέ. Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης

Σήμερα (18/06) έληγε η διορία του ΠΑΟΚ στον Σουαλιό Μεϊτέ για να απαντήσει στην πρόταση που του έχει κατατεθεί για να μονιμοποιηθεί στην Τούμπα, μιας πουνοι πρωταθλητές τα έχουν βρει εδώ και μέρες με την Μπενφίκα, ωστόσο ο Γάλλος χαφ φαίνεται πως συνεχίζει να κάνει… καθυστερήσεις.

Δεν έχει υπάρξει ουσιαστική εξέλιξη αυτή η υπόθεση του Μεϊτέ, καθώς ο Γάλλος μέσος συνεχίζει τις διακοπές του στην εξωτική  Ιμπιζα δεν έχει ακόμη απαντήσει, μέσω του ατζέντη του, στην πρόταση του ΠΑΟΚ για συμβόλαιο 1.300.000 ευρώ τον χρόνο για τριετές κλειστό συμβόλαιο.

Τις τελευταίες ώρες έχει κυκλοφορήσει η πληροφορία ότι περιμένει μεγάλη πρόταση από τη Σαουδική Αραβία ή γενικότερα από ομάδες του Αραβικού Κόλπου αλλά δεν υπάρχει επί του πρακτεου κάτι στα χέρια του 30χρονου μέσου.

Σε λογαριασμους σε αραβικά σόσιαλ μίντια, κυρίως στο Χ, γράφηκε από ορισμένους ότι ο Μεϊτέ περιμένει εγγράφως μία πρόταση από σαουδαραβικό σύλλογο ωστόσο, αυτό παραμένει ακόμη αδιευκρίνιστο και αόριστο με την πλευρά του παίκτη να φαίνεται πως θέλει να κάνει περισσότερη καθυστέρηση για να μην απαντήσει στην πρόταση του ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος φαίνεται πως έχει αποφασίσει να περιμένει λίγες ακόμη μέρες τον Σουαλιό Μεϊτέ για να απαντήσει στην πρόταση που του έχει καταθέσει για να ενεργοποιηθεί η συμφωνία με την Μπενφίκα.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπάρχει επιβεβαίωση από πλευράς ΠΑΟΚ σχετικά με την ταυτότητα της εναλλακτικής λύσης που «δουλεύει» η ΠΑΕ σε περίπτωση που ο Μεϊτέ απαντήσει αρνητικά ή που συνεχίζει να μην απαντάει περιμενοντας τα πετροδολαρα.

Συγκεκριμένα δεν επιβεβαιώνονται ότι αυτή η εναλλακτική για τον Μεϊτέ δεν είναι ούτε ο Ντάβι Κλάασεν ή ο Ραζβαν Μαρίν.

Οπότε φαίνεται ότι υπάρχει παράταση στην αγωνία για το θέμα του Μειτε…

https://www.sfina.gr/paok-h-apofasi-kai-i-stasi-anamonis-gia-ton-meite/

 

ΠΑΟΚ: Η απόφαση και η στάση αναμονής για τον Μεϊτέ. Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 18, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.