«Έτοιμη να αυξήσει την πρόταση για Κοτάρσκι η Τζένοα». Όσα γράφουν τα Ιταλικά ΜΜΕ


ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Έτοιμη να αυξήσει την πρόταση για Κοτάρσκι η Τζένοα»

Όσα γράφουν τα Ιταλικά ΜΜΕ

«Έτοιμη να αυξήσει την πρόταση για Κοτάρσκι η Τζένοα»

Τις προηγούμενες ημέρες διαβάσατε μέσα από το PAOK24 για την αρνητική απάντηση του ΠΑΟΚ στην Τζένοα, για την παραχώρηση του Ντομινίκ Κοτάρσκι! Πιο συγκεκριμένα, ο Δικέφαλος δεν μπήκε καν στον κόπο να συζητήσει την πρόταση των Ιταλών για τον Κροάτη τερματοφύλακα, η οποία περιλάμβανε το ποσό των τριών εκ. ευρώ και δανεικό τον Κέλβιν Γιεμπόα στον ΠΑΟΚ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του PAOK24, ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν ενδιαφέρεται για την περίπτωση του εν λόγω ποδοσφαιριστή, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνιζόταν υπό το καθεστώς δανεισμού στη Σταντάρ Λιέγης και το Βέλγικο πρωτάθλημα.

Τα Ιταλικά ΜΜΕ επαναφέρουν το ζήτημα του Κροάτη τερματοφύλακα του «Δικεφάλου», για τον οποίο γράφουν πως αποτελεί τη Νο1 επιλογή των ανθρώπων της Τζένοα για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Χ. Μαρτίνεθ, ο οποίος οδεύει προς το Μιλάνο για λογαριασμό της Ίντερ.

Μέσα στο ρεπορτάζ των Ιταλών αναφέρεται πως η Ιταλική ομάδα κατέθεσε πρόταση 5 εκατομμυρίων στον ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν την έκανε αποδεκτή, ενώ σημειώνουν πως «οι συζητήσεις πρόκειται να συνεχιστούν καθώς η Τζένοα είναι έτοιμη να αυξήσει κι άλλο το ποσό προκειμένου να φτάσει κοντά στα 9 εκατομμύρια που ζητούν οι Πρωταθλητές Ελλάδος».

https://www.paok24.com/podosfairo/500917/etoimi-na-ayxisei-tin-protasi-gia-kotarski-i-tzenoa/

 

«Έτοιμη να αυξήσει την πρόταση για Κοτάρσκι η Τζένοα». Όσα γράφουν τα Ιταλικά ΜΜΕ Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 28, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.