Εχθρός του καλού το καλύτερο! Οι εκκρεμότητες του ΠΑΟΚ, ο χρόνος που πλέον δεν είναι… άπλετος και η σύγκριση με πέρσι!

Γνωστοποιήθηκε σήμερα η αποστολή με την οποία θα μεταβεί τη Δευτέρα ο ΠΑΟΚ στο Χορστ της Ολλανδίας, η οποία αποτελείται από 30 ποδοσφαιριστές.

Ανάμεσα σε αυτούς, δεν βρίσκεται φυσικά ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς που απολαμβάνει τις πρώτες ημέρες της άδειάς του μετά τη συμμετοχή του στο Euro της Γερμανίας και οι Λευτέρης Λύρατζης, Αντρέ Ρικάρντο, ωστόσο δεν βρίσκονται και δύο ποδοσφαιριστές που θα ήθελε πάρα πολύ να έβλεπε ο Ράζβαν Λουτσέσκου τη Δευτέρα στο αεροδρόμιο “Μακεδονία”: Οι Τόμας Κεντζιόρα και Σουαλιό Μεϊτέ!

Μέσα από το PAOK24 έχετε διαβάσει όλα τα δεδομένα που υπάρχουν τόσο στην περίπτωση του Πολωνού αμυντικού όσο και στην προσπάθεια του Δικεφάλου να φέρει στην Τούμπα το… alter ego του Μαντί Καμαρά, την ίδια στιγμή που εκκρεμεί η απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού και φυσικά του κεντρικού επιθετικού που θα κάνει τη διαφορά.

Βάσει λοιπόν της κατάστασης που επικρατεί τώρα, οι Πρωταθλητές Ελλάδας θα “ανηφορίσουν” μεθαύριο για την Ολλανδία με τέσσερις εκκρεμότητες, αριθμός που δεν είναι μεγάλος αλλά δεν είναι και μικρός, εάν αναλογιστεί κανείς πως οι τρεις εκ των τεσσάρων ποδοσφαιριστών που αναζητούνται, προορίζονται για τη βασική ενδεκάδα.

Με βάσει πάντως τη σύνθεση της αποστολής του ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα της περσινής προετοιμασίας στο Χορστ, τα πράγματα και μοιάζουν και είναι καλύτερα, αλλά ως γνωστόν εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και ο χρόνος δεν αποτελεί πλέον “σύμμαχο” για τον Δικέφαλο, ο οποίος στις 23 Ιουλίου θα κληθεί να βάλει στην Τούμπα τις βάσεις για την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, είτε απέναντι στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα είτε στην Εγνατία.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ μετέβη πέρσι στο Χορστ με τους Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδη, Μπαλωμένο, Τσιόπτση, Σάστρε, Λύρατζη, Ίνγκασον, Παναγιώτου, Κουλιεράκη, Μιχαηλίδη, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Τσαούση, Τσιγγάρα, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Φιλίπε Σοάρες, Μουργκ, Κωνσταντέλια, Τάισον, Νάρεϊ, Ρικάρντο, Κανίς, Π. Τζίμα, Βρακά, Α. Ζίβκοβιτς, Μπράντον, Γκορντεζιάνι και Γιαξή, ενώ φέτος θα ταξιδέψει στην Ολλανδία με τους Κοτάρσκι, Τσιφτσή, Μπαλωμένο, Ταλιχμανίδη, Μοναστηρλή, Βιεϊρίνια, Σάστρε , Ότο, Εκόνγκ, Θυμιάνη, Κουλιεράκη, Μιχαηλίδη, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Τσαούση, Τσιγγάρα, Σβαμπ, Οζντόεφ , Καμαρά, Κωνσταντέλια, Μουργκ, Τάισον, Κουαλιάτα, Ντεσπόντοφ , Μπράντον, Σαμάτα, Σμυρλή, Τσοπούρογλου και Γκούμα.

https://www.paok24.com/podosfairo/501041/echthros-toy-kaloy-to-kalytero/

 

Εχθρός του καλού το καλύτερο! Οι εκκρεμότητες του ΠΑΟΚ, ο χρόνος που πλέον δεν είναι… άπλετος και η σύγκριση με πέρσι! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 29, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.