Η ενημέρωση για Ντέλια σε Ιβάν: «Μοναδικός, κάνουμε παντού ΠΑΟΚτσάκια»

Έχουμε αναφερθεί εκτενώς στο παρασκήνιο της παραμονής του Γιάννη Κωνσταντέλια στον ΠΑΟΚ, ωστόσο, υπάρχει μία παράμετρος που πρέπει να τονίσουμε και δείχνει πόσο σοβαρά βλέπει όλος ο οργανισμός του Δικεφάλου την περίπτωση του 21χρονου μεσοεπιθετικού.

 Στελέχη των Ακαδημιών και συνολικά του τμήματος σκάουτινγκ της ΠΑΕ που ταξιδεύουν ανά την Ελλάδα, με πρώτο τον Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο που είναι και ο άνθρωπος που ανακάλυψε τον «Ντέλια» έχουν μεταφέρει στην διοίκηση της ομάδας και κατ΄ επέκταση και στον Ιβάν Σαββίδη το πόσο ξεχωριστή περίπτωση παίκτη είναι. 

«Είναι μοναδικός, παντού κάνουμε ΠΑΟΚτσάκια λόγω του Ντέλια, ακόμη και περιοχές που έχουν κυρίως οπαδούς των αθηναϊκών ομάδων, όλα τα παιδάκια τον λατρεύουν», έχουν σημειώσει για να δείξουν την τρομακτική διείσδυση του ΠΑΟΚ στις μικρές ηλικίες με Ντέλια και κατά συνέπεια την ανάγκη να παραμείνει στην ομάδα και άλλο.

https://www.metrosport.gr/i-enimerosi-gia-ntelia-se-ivan-monadikos-kanoyme-pantoy-paoktsakia-985942

 

Η ενημέρωση για Ντέλια σε Ιβάν: «Μοναδικός, κάνουμε παντού ΠΑΟΚτσάκια» Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 11, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.