Πάντα στα υπόψιν του ΠΑΟΚ ο Μαντί Καμαρά...

Εδώ και αρκετό καιρό, το όνομα του Μαντί Καμαρά βρίσκεται στο προσκήνιο του ΠΑΟΚ ενώ έχουν γίνει γνωστές και οι λεπτομέρειες της προσέγγισης στον Αφρικανό, με τους Θεσσαλονικείς να του προσφέρουν ένα «πακέτο» για τρία χρόνια που ξεπερνά τα 4.5 εκατ. ευρώ.

Την προηγούμενη εβδομάδα, στο παιχνίδι μπήκαν κι άλλες ομάδες, με τα δημοσιεύματα του Τύπου να κάνουν λόγο για έναν «περιζήτητο» στην πιάτσα ποδοσφαιριστή. Την προηγούμενη Παρασκευή δε, έγινε σαφές πως ο ΠΑΟΚ αποσύρεται από την υπόθεση μετά το deadline που έδωσε στον 27χρονο για να δώσει την οριστική του απάντηση, εκτιμώντας πως έφτασε το ταβάνι του.

Όσο όμως ο Καμαρά δεν έχει συμφωνήσει αλλού και ο Δικέφαλος δεν έχει κλείσει άλλον ποδοσφαιριστή, γίνεται σαφές πως δεν αποκλείεται μία επιστροφή του Αφρικανού στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων...

Από την Τουρκία, λόγω του ενδιαφέροντος που προέκυψε από την Φενέρμπαχτσέ, μιλούν ήδη για προφορική συμφωνία του Δικεφάλου με τον Καμαρά, ωστόσο, οι ασπρόμαυροι παίρνουν απόσταση από τα όσα λέγονται και γράφονται. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η υπόθεση Καμαρά εξακολουθεί να έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον με ελληνικό -πάντα- άρωμα. 

https://www.sdna.gr/podosfairo/1206304_panta-sta-ypopsin-toy-paok-o-manti-kamara

 

Πάντα στα υπόψιν του ΠΑΟΚ ο Μαντί Καμαρά... Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 11, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.