ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΟΚ: Γύρισε το κλίμα και ρίχνει «άγκυρα» στην Τούμπα. Από την αφάνεια, στο προσκήνιο και την παραμονή του στον ΠΑΟΚ ο Κεντζιόρα

Τον Ιανουάριο του 2023 ο ΠΑΟΚ ανακοίνωνε την έναρξη του δανεισμού του Τόμας Κεντζιόρα από τη Ντιναμό Κιέβου.

Στο φινάλε εκείνης της σεζόν τον αποχαιρετούσε, αλλά λίγες εβδομάδες μετά τον… καλωσόριζε ξανά.

πορεία του Πολωνού στον Δικέφαλο άλλωστε είναι γεμάτη ανατροπές!

Ο Κεντζιόρα από έναν παίκτη που δεν… γέμιζε το μάτι, έγινε βασικό και αναντικατάστατο μέλος του ΠΑΟΚ στην πορεία για την επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Πολωνός δεν εντυπωσίασε στο πρώτο εξάμηνο παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη, κυρίως ως δεξιός οπισθοφύλακας.

Ο ΠΑΟΚ όμως αποφάσισε να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία βλέποντας στο πρόσωπο του παίκτη μια επιλογή χωρίς πολύ μεγάλο ρίσκο και το γεγονός ότι δε θα χρειαζόταν χρόνο προσαρμογής, γνωρίζοντας πλέον ομάδα και προπονητή.

Ξεκίνησε ως δεξί μπακ στα προκριματικά της Ευρώπης και εν συνεχεία άρχισε να λογίζεται ως back up του Έκονγκ στα στόπερ.

Στη συνέχεια της σεζόν ήρθε μια ακόμα ανατροπή.

Ο Έκονγκ μπήκε στα «πιτς» μετά τον τραυματισμό του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, ο Κεντζιόρα ήρθε στο προσκήνιο και άρπαξε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε.

Καθιερώθηκε ως βασικός και αναντικατάστατος στόπερ και δημιούργησε ένα δυναμικό δίδυμο με τον Κουλιεράκη, κάτι που αποτυπώθηκε και στην τελική αμυντική συγκομιδή των «ασπρόμαυρων» στη σεζόν που μας πέρασε.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ χαρακτήρισε τον Κεντζιόρα ως τον «άνθρωπο που δεν κουράζεται ποτέ».

Δεν έχει και άδικο.

Ο Κεντζιόρα ολοκλήρωσε τη σεζόν έχοντας 47 συμμετοχές και 3 τέρματα. Εξίσου σημαντικά. Το πρώτο να έρχεται για να ανοίξει το σκορ, στη νίκη με 1-2 κόντρα Άιντραχτ, στην Φρανκφούρτη. Το δεύτερο κόντρα στην ΑΕΚ, στην ισοπαλία με 1-1 στην Τούμπα για την κανονική διάρκεια, εκεί όπου ο Πολωνός ισοφάρισε για τον Δικέφαλο στο 89′. Και το τρίτο στον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, για προβάδισμα πρόκρισης πριν συμβούν τα απίθανα για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ πλέον βρίσκεται στο στάδιο των διαπραγματεύσεων με Ντιναμό Κιέβου και Τόμας Κεντζιόρα, προκειμένου ο Πολωνός να παραμείνει στο σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Διαπραγματεύσεις που το προηγούμενο διάστημα πέρασαν από δυσκολίες, καθώς υπήρχε απόσταση στο οικονομικό τόσο με την ουκρανική ομάδα, που διατηρεί τα δικαιώματα του παίκτη μέχρι τον προσεχή Δεκέμβριο όσο και με τον πλευρά του παίκτη στους όρους του συμβολαίου.

Δυσκολίες οι οποίες ξεπεράστηκαν και πλέον απομένουν λεπτομέρειες, έτσι ώστε ο Πολωνός κεντρικός αμυντικός να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

https://www.paok24.com/podosfairo/498182/gyrise-to-klima-kai-richnei-agkyra-stin-toympa/

 

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΟΚ: Γύρισε το κλίμα και ρίχνει «άγκυρα» στην Τούμπα. Από την αφάνεια, στο προσκήνιο και την παραμονή του στον ΠΑΟΚ ο Κεντζιόρα Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 09, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.