Σβαμπ: Στην Τούμπα για νέους τίτλους και… Champions League!

Ρεπορτάζ: Κ.Πετρωτός, Γ.Ζαΐρης

Πριν από μερικές μέρες σε αποκλειστική συνέντευξη στην “M” ο Στέφαν Σβαμπ είχε εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει στην Τούμπα. Αυτό και έγινε! Ο Αυστριακός συμφώνησε για μονοετές συμβόλαιο και έτσι θα προσπαθήσει μαζί με τους συμπαίκτες του να γευτούν τη χαρά της συμμετοχές στους «36» του CHL που είναι και ο μεγάλος στόχος σε πρώτη φάση. Όπως φυσικά να πάρει και τους εγχώριους τίτλους. Σε κάθε περίπτωση η επιθυμία και του παίκτη αλλά και του Ραζβάν Λουτσέσκου έγινε πράξη. 

Ο Σβαμπ ως άψογος επαγγελματίας, βοήθησε τα μέγιστα και τη φετινή χρονιά φορώντας και το περιβραχιόνιο έκανε σπουδαία ματς. Δεν πρέπει άλλωστε να ξεχνάμε πως μαζί με τον Χάρη Τσιγγάρα στην αρχή της σεζόν πήραν από το χέρι την ομάδα και την έβαλαν στους ομίλους του Conference προσφέροντας την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να κάνει ξανά μια εξαιρετική ευρωπαϊκή πορεία αλλά και να βάλει στα ταμεία του πολύτιμα έσοδα. 

Ο Στέφαν Σβαμπ πλέον εκτός από το τεράστιο κίνητρο να παίξει στο CHL αλλά και να κατακτήσει τίτλους ξανά με τον ΠΑΟΚ στην τελευταία του σεζόν με τα ασπρόμαυρα (εκτός αν μετά από ένα χρόνο ανανεώσει εκ νέου) έχει μπροστά του και τις... προσωπικές προκλήσεις. 

Ο Αυστριακός αυτή τη στιγμή είναι στην 46η θέση στον πίνακα που αφορά τις συμμετοχές όλων των ποδοσφαιριστών που έχουν φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα σε επίσημα ματς. Εφόσον ο ΠΑΟΚ επαναλάβει τον φετινό αριθμό αγώνων και ο Αυστριακός είναι υγιής, μπορεί να βρεθεί στους πρώτους 30, με τον Θοδωρή Ζαγοράκη αυτή τη στιγμή να είναι 30ος και έχοντας 236 συμμετοχές.

Παράλληλα ο Στέφαν Σβαμπ μπορεί να μπει στην πρώτη πεντάδα των ξένων με τις περισσότερες συμμετοχές! Ο Λίνο αυτή τη στιγμή είναι πέμπτος με 220 συμμετοχές ενώ κατά σειρά στις πρώτες τέσσερις θέσεις είναι ο Βιεϊρίνια, ο Γκουερίνο, ο Φούρτουλα και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που φόρεσε σε 251 ματς τα ασπρόμαυρα. Παράλληλα θα φτάσει τα πέντε συνεχόμενα χρόνια στον ΠΑΟΚ κάτι που ελάχιστοι ξένοι ποδοσφαιριστές έχουν στο παλμαρέ τους και ειδικά τις τελευταίες δεκαετίες.

https://www.metrosport.gr/svamp-stin-toympa-gia-neoys-titloys-kai-champions-league-984074

 

Σβαμπ: Στην Τούμπα για νέους τίτλους και… Champions League! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 08, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.