Ο ΠΑΟΚ κερδίζει τη Σεβίλλη για Ετζούκε! To ενδιαφέρον των Ισπανών για τον Νιγηριανό εξτρέμ και η πρόταση του “δικεφάλου”!


 Ο Κιντέρα Ετζούκε είναι ο “εκλεκτός” του ΠΑΟΚ για την τριάδα πίσω από τον κεντρικό επιθετικό, ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί με τον Γιάννη Κωνσταντέλια και μεταξύ άλλων προκύπτει ένα στοιχείο με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον!

Συγκεκριμένα, για τον 26χρονο εξτρέμ, ο οποίος μένει “ελεύθερος” από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενδιαφέρθηκε και η Σεβίλλη, η οποία όμως φαίνεται πως δεν κατάφερε να “ματσάρει” την πρόταση του ΠΑΟΚ προς τον ποδοσφαιριστή, η οποία προβλέπει ετήσια αποζημίωση μεγαλύτερη του 1,5 εκ. ευρώ!

https://www.paok24.com/podosfairo/498026/o-paok-kerdizei-ti-sevilli-gia-etzoyke/


Πολυεργαλείο» στην επίθεση! (vids)

Η ευχέρεια του Νιγηριανού να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και η… αγαπημένη του!

Στην πρώτη θέση της “ασπρόμαυρης” λίστας σε ότι αφορά την ενίσχυση της τριάδας πίσω από τον κεντρικό επιθετικό, βρίσκεται ο Κιντέρα Ετζούκε όπως αποκάλυψε σήμερα η Forza.

Νωρίτερα, πήρατε μία δυνατή “γεύση” από τον 26χρονο Νιγηριανό ο οποίος σε λίγες ημέρες μένει ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ χθες το απόγευμα διαβάσατε στο PAOK24 το προφίλ του ποδοσφαιριστή και το ότι η κίνηση αυτή δεν σχετίζεται με το θέμα του Γιάννη Κωνσταντέλια.

Το σίγουρο για τον (δεξιοπόδαρο) Ετζούκε είναι πως κυρίως αγωνίζεται στα αριστερά, με μία από τις αγαπημένες του κινήσεις να είναι η… προφανής. Να “ταλαιπωρεί” τον αντίπαλο αμυντικό, να συγκλίνει προς το κέντρο και να σουτάρει με το δεξί!

Ως αριστερός εξτρέμ, ο 26χρονος Νιγηριανός έχει αγωνιστεί 135 φορές και έχει καταγράψει 29 γκολ και 18 ασίστ, ενώ ως δεξί εξτρέμ έχει αγωνιστεί σε 39 παιχνίδια, με απολογισμό 4 γκολ και 6 ασίστ.

Από εκεί και πέρα, ο – 8 φορές διεθνής – Ετζούκε έχει αγωνιστεί 9 φορές στην καριέρα του ως “δεκάρι” (3 γκολ, 1 ασίστ), έξι φορές ως κεντρικός επιθετικός (3 γκολ, 1 ασίστ), πέντε φορές ως “δεύτερος” επιθετικός (1 ασίστ) και μία φορά ως αριστερός μέσος σε 3-4-3, με τη φανέλα της Αντβέρπ κόντρα στην Σαρλερουά (4-1), καταγράφοντας την ασίστ για το 1-0.

https://www.paok24.com/podosfairo/498021/polyergaleio-stin-epithesi-vids/


Ο ΠΑΟΚ κερδίζει τη Σεβίλλη για Ετζούκε! To ενδιαφέρον των Ισπανών για τον Νιγηριανό εξτρέμ και η πρόταση του “δικεφάλου”! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 08, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.