H Αλ Χολούντ θέλει Σαμάτα. Δημοσιεύματα από τη Σαουδική Αραβία στέλνουν τον Τανζανό στην νεοφώτιστη ομάδα

Τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ αναζητά λύση για τον βασικό του επιθετικό και έχει δώσει δανεικό τον Στέφανο Τζίμα στη Νυρεμβέργη, δημοσιεύματα από τη Σαουδική Αραβία εμφανίζουν τη νεοφώτιστη Αλ Χολούντ να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αλί Σαμάτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΠΑΟΚ24, οι συζητήσεις είναι υπαρκτές και στον ΠΑΟΚ δεν θα είχαν πρόβλημα να δώσουν τον παίκτη στη Σαουδική Αραβία, αρκεί να ήταν εξασφαλισμένοι όσον αφορά στη κάλυψή του.

Ουσιαστικα  οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν ενημερώσει τους Σαουδάραβες πως αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να παραχωρήσουν τον παίκτη και πως αν υπάρχει υπομονή τότε μπορεί να προχωρήσει η μετακίνηση του Τανζανού στην ομάδα τους.

Από τις μέχρι σήμερα ενδείξεις, φαίνεται πως το θέμα παραμένει ζεστό, αφού οι αρχικές συζητήσεις έγιναν προ 20ημέρου, άρα θα πρέπει να δούμε τα αντανακλαστικά του ΠΑΟΚ όσον αφορά στις επιλογές που θα γίνουν.

Εννοείται πως αν παραχωρηθεί ο Σαμάτα, ο ΠΑΟΚ δεν θα αποκτήσει έναν αλλά δύο φορ.

https://www.paok24.com/metagrafes/501095/h-al-choloynt-thelei-samata/

 

H Αλ Χολούντ θέλει Σαμάτα. Δημοσιεύματα από τη Σαουδική Αραβία στέλνουν τον Τανζανό στην νεοφώτιστη ομάδα Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 30, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.