ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΟΚ: Φάκελος Καμαρά: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε! Το PAOK24 παραθέτει όλο το story της μεταγραφής του 27χρονου Αφρικανού και την έως τώρα πορεία του!


 Ποδοσφαιριστης  του ΠΑΟΚ είναι από σήμερα ο Μαντί Καμαρά όπως διαβάσατε νωρίτερα στο PAOK24, με τον Δικέφαλο να τα βρίσκει σε όλα με τον 27χρονο μέσο από τη Γουϊνέα, ο οποίος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Τετάρτη 19 Ιουνίου για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, να ανακοινωθεί από την “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ και να δώσει το “παρών” στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για τη σεζόν 2024-25, την επόμενη Πέμπτη.

Κάπως έτσι, μετά από πολλές… διακυμάνσεις, ο ΠΑΟΚ έκλεισε με τον τρόπο που ήθελε έναν ποδοσφαιριστή που επιθυμούσε πολύ ο Ράζβαν Λουτσέσκου, βλέποντας στα χαρακτηριστικά του Καμαρά τα στοιχεία που θέλει να προσθέσει στη μεσαία γραμμή.

Για να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του Καμαρά για τα επόμενα τρία χρόνια, ο ΠΑΟΚ του πρόσφερε 1,5 εκ. ετησίως, με τη συγκεκριμένη προσφορά να είναι η καλύτερη που έφτασε στην πλευρά του Αφρικανού.

Σε πρώτη φάση βέβαια και αφού πέρασαν αρκετές ημέρες στις οποίες οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή προσπαθούσαν να κερδίσουν χρόνο, ο ΠΑΟΚ αποχώρησε από τις διαπραγματεύσεις την περασμένη Παρασκευή, ασκώντας με αυτόν τον τρόπο και μία πίεση προς τον Καμαρά.

Λίγα 24ωρα μετά, η πλευρά του Καμαρά επαναπροσέγγισε τον ΠΑΟΚ έχοντας αντιληφθεί πως η Τούμπα θα είναι ο καλύτερος προορισμός για τον ποδοσφαιριστή και κάπως έτσι οι δύο πλευρές κάθισαν ξανά στο τραπέζι των συζητήσεων, για να φτάσουμε σήμερα στο σημείο να γίνει το deal!

ΚΟΡΣΙΚΗ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΡΩΜΗ ΚΑΙ… ΤΟΥΜΠΑ!

Ο Μαντί Καμαρά πάτησε για πρώτη φορά το πόδι του στην Ευρώπη τον Ιούλιο του 2016, αφήνοντας την Σαντόμπα της Γουϊνέας για την Αζαξιό!

Τη φανέλα του συλλόγου της Κορσικής, ο Αφρικανός χαφ τη φόρεσε σε 51 παιχνίδια της Ligue 2 και του Κυπέλλου Γαλλίας (3 γκολ, 1 ασίστ), με τον Ολυμπιακό να αγοράζει τα δικαιώματά του τον Ιούλιο του 2018 έναντι 300 χιλιάδων ευρώ, ποσό που φυσικά δεν μετάνιωσε ούτε στο ελάχιστο!

Με μία παρένθεση τη σεζόν 2022-23, στην οποία αγωνίστηκε ως δανεικός στη Ρόμα υπό τις οδηγίες του Μουρίνιο χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία (21 συμμετοχές, 1 ασίστ), ο Καμαρά φόρεσε τα “ερυθρόλευκα” σε 210 παιχνίδια, καταγράφοντας 20 γκολ και 14 ασίστ, αποτελώντας βασικό και αναντικατάστατο κομμάτι των “ερυθρόλευκων” μέχρι τον περσινό Ιανουάριο και κερδίζοντας 3 Πρωταθλήματα και 1 Κύπελλο.

Ανατρέχοντας δε κανείς στην πενταετία του Καμαρά στον Ολυμπιακό, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε 143 παιχνίδια ως “οχτάρι” (17 γκολ, 11 ασίστ), 31 ματς ως “εξάρι” (2 γκολ, 3 ασίστ) και 2 ματς ως “δεκάρι”, ενώ έχει καταγράψει και παιχνίδι ως δεξί εξτρέμ σε σχηματισμό 3-4-3, σε παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι στο “Γ. Καραϊσκάκης” για το Τσάμπιονς Λιγκ (0-1).

https://www.paok24.com/podosfairo/498612/fakelos-kamara-ola-osa-prepei-na-gnorizete/

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΟΚ: Φάκελος Καμαρά: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε! Το PAOK24 παραθέτει όλο το story της μεταγραφής του 27χρονου Αφρικανού και την έως τώρα πορεία του! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 13, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.