ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΟΚ: Ο «δύσκολος» κύριος Μεϊτέ! Το τελεσίγραφο του ΠΑΟΚ, η κωλυσιεργία του ποδοσφαιριστή, η οικονομική διαφορά των δύο πλευρών και το… plan b!

Νωριτερα, διαβάσατε στο PAOK24 το πως έχει αυτή τη στιγμή το θέμα της παραμονής του Σουαλιό Μεϊτέ στον ΠΑΟΚ, με τους “ασπρόμαυρους” να έχουν εδώ και ημέρες έρθει σε συμφωνία με την Μπενφίκα για την παραχώρηση του Γάλλου χαφ!

Ωστόσο, ενώ ο Δικέφαλος έφερε σε πέρας το κομμάτι που έδειχνε περισσότερο δύσκολο, προκύπτει μία κωλυσιεργία από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, την οποία στην Τούμπα μεταφράζουν ως μία προσπάθεια της πλευράς Μεϊτέ να εξαντλήσουν όλα τα χρονικά περιθώρια μήπως προκύψει μία καλύτερη πρόταση από του ΠΑΟΚ, πιθανότατα από τη Σαουδική Αραβία!

αντίθεση όμως με τον Μεϊτέ, που ενδεχομένως να έχει και ως “καβάντζα” και το συμβόλαιό του με την Μπενφίκα, το οποίο έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2026 και του αποφέρει 1,7 εκ. ευρώ ετησίως, ο ΠΑΟΚ δεν έχει πολλά χρονικά περιθώρια ακόμα.

Γι΄ αυτόν ακριβώς τον λόγο, ο Δικέφαλος ενημέρωσε την πλευρά του Γάλλου πως θα πρέπει να απαντήσει μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας στην πρόταση που του έγινε και προβλέπει ετήσια αποζημίωση 1,5 εκ. ευρώ, ποσό που είναι πολύ… κοντινό στα “θέλω” του Μεϊτέ, ο οποίος δεν “πέφτει” βέβαια από το 1,7 εκ. ευρώ.

Βεβαια, στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν από το περσινό καλοκαίρι πως ο 30χρονος χαφ δεν είναι και από τους πιο… εύκολους διαπραγματευτές και γι΄ αυτόν τον λόγο όλο αυτό το διάστημα “δουλεύεται” και μία άλλη λύση για τον άξονα της μεσαίας γραμμής, προκειμένου σε περίπτωση που ο Μεϊτέ τραβήξει κι άλλο το “σχοινί” της υπομονής ή δεν ρίξει τις απαιτήσεις του στα “θέλω” του Δικεφάλου, να είναι ήδη προχωρημένο το… plan B.

https://www.paok24.com/podosfairo/498618/o-dyskolos-kyrios-meite/

 

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΟΚ: Ο «δύσκολος» κύριος Μεϊτέ! Το τελεσίγραφο του ΠΑΟΚ, η κωλυσιεργία του ποδοσφαιριστή, η οικονομική διαφορά των δύο πλευρών και το… plan b! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 13, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.