ΠΑΟΚ: «Παίζει» επιστροφή του Κένταλ Σμιθ, στη λίστα και ο Τζούλιαν Ντουκρί (vid). O ΠΑΟΚ ζεσταίνει τις μηχανές του για τη νέα σεζόν και η άφιξη του Μάσιμο Καντσελιέρι στη Θεσσαλονίκη δρομολογεί τις πρώτες μεταγραφές.

Την Κυριακή το βράδυ ο Ιταλός τεχνικός θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα -πιθανότατα την Τετάρτη- θα γίνει η παρουσίασή του, όπου και θα αναλύσει τα πλάνα και τις σκέψεις του για αυτό το νέο του ξεκίνημα.

Οι επαφές πάντως με παίκτες έχουν ξεκινήσει και μαζί με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ο Καντσελιέρι εξετάζει διάφορες περιπτώσεις. Όπως αναφέραμε νωρίτερα, από την ελληνική αγορά στα υπόψιν βρίσκονται οι Γιώργος Γκιουζέλης και Σωτήρης Μπιλής, ενώ κινητικότητα υπάρχει και στην ξένη αγορά.

Μία περίπτωση που εξετάζεται στα γκαρντ είναι ενός... όχι και πολύ παλιού γνώριμου. Αυτός είναι ο Κένταλ Σμιθ, ο οποίος έπαιξε στο Δικέφαλο τη σεζόν που ολοκληρώθηκε λιγότερο από δύο μήνες, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις. Αποκτήθηκε στις 8 Νοεμβρίου, γράφοντας σε 7 ματς 10,9 πόντους, 2,3 ριμπάουντ και 3,5 ασίστ στο ελληνικό πρωτάθλημα, όμως αποτέλεσε παρελθόν στις αρχές Ιανουαρίου λόγω πειθαρχικού παραπτώματος και συνέχισε στη Νίζνι έχοντας αντίστοιχα καλά νούμερα (11,7π., 3,1ριμπ., 2,2ασ.) Ωστόσο, το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ παραμένει για τον παίκτη και δεν αποκλείεται ο Αμερικανός να ντυθεί ξανά στα «ασπρόμαυρα».

Μία ακόμα περίπτωση που εξετάζεται για τις θέσεις των ψηλών είναι αυτή του Τζούλιεν Ντουκρί (27χρ., 2,05μ.). Τη σεζόν 2023-24 έπαιξε στη δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας με τη φανέλα της ΤED Ankara Kolejliler, έχοντας 15,6 πόντους και 8 ριμπάουντ και μία χρονιά ήταν στην πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας με την Ολιβεϊρένσε, έχοντας 15,5 πόντους και 6,8 ριμπάoυντ ανά παιχνίδι.

 https://www.sdna.gr/mpasket/1207508_paok-paizei-epistrofi-toy-kental-smith-sti-lista-kai-o-tzoylian-ntoykri-vid

ΠΑΟΚ: «Παίζει» επιστροφή του Κένταλ Σμιθ, στη λίστα και ο Τζούλιαν Ντουκρί (vid). O ΠΑΟΚ ζεσταίνει τις μηχανές του για τη νέα σεζόν και η άφιξη του Μάσιμο Καντσελιέρι στη Θεσσαλονίκη δρομολογεί τις πρώτες μεταγραφές. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 14, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.