Εξετάζει Μπιλή και Γκιουζέλη o ΠΑΟΚ.Τον ελληνικό του κορμό θέλει να χτίσει ο ΠΑΟΚ στο νέο του ξεκίνημα με τον Μάσιμο Καντσελιέρι στον πάγκο.

Με το ρόστερ άδειο -αναμένεται η απόφαση του Βαγγέλη Μαργαρίτη αν θα συνεχίσει για ακόμα μία σεζόν- οι «ασπρόμαυροι» θέλουν σταδιακά να ξεκινήσουν να βάζουν παίκτες σε αυτό και η αρχή θα γίνει με τους Έλληνες. 

Έτσι, στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ βρίσκονται ο Σωτήρης Μπιλής (27χρ., 2,01μ.) και ο Γιώργος Γκιουζέλης (28χρ., 2,05μ.), οι οποίοι αγωνίζονται στις θέσεις των φόργουορντ. Ο πρώτος προέρχεται από μια σεζόν με τον Κολοσσό Ρόδου, όπου είχε 4,6 πόντους, 2,1 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ σε 15,5 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο και σε σύνολο 24 παιχνιδιών.

Ο Γκιουζέλης αγωνίστηκε αυτή τη σεζόν στον Απόλλωνα Πάτρας, μετρώντας 4,4 πόντους και 2,3 ριμπάουντ σε 21,9 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο και συνολικά έπαιξε σε 27 ματς.

Πρόκειται για δύο παίκτες που βρίσκονται στη λίστα του Δικεφάλου, των οποίων οι περιπτώσεις αν προχωρήσουν θα πρόκειται για εναλλακτικές λύσεις στις θέσεις «3» και «4».

https://www.sdna.gr/mpasket/1207497_exetazei-mpili-kai-gkioyzeli-o-paok

 

Εξετάζει Μπιλή και Γκιουζέλη o ΠΑΟΚ.Τον ελληνικό του κορμό θέλει να χτίσει ο ΠΑΟΚ στο νέο του ξεκίνημα με τον Μάσιμο Καντσελιέρι στον πάγκο. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 14, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.