Ποιος είναι ο Κιντέρα Ετζούκε; (videos). Πάρτε «γεύση» από τον Νιγηριανό εξτρέμ.

Το όνομα του Κιντέρα Ετζούκε βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική ατζέντα του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τη FORZA, με τον Νιγηριανό εξτρέμ να εξετάζεται σοβαρά από τον Δικέφαλο.

Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ βρίσκονται εδώ και καιρό σε αναζήτηση εξτρέμ, προκειμένου να ενισχυθούν όσο το δυνατόν περισσότερο μεσοεπιθετικά με φόντο τα προκριματικά του UEFA Champions League.

Ο Νιγηριανός αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έχοντας αγωνιστεί τη σεζόν, που ολοκληρώθηκε στην Αντβέρπ. Το 2020 το ρωσικό κλαμπ δαπάνησε 11.5 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από την Χέρενφεν!

O δεξιοπόδαρος ακραίος επιθετικός αγωνίζεται και στις δύο πτέρυγες, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία υπολογίζεται στα έξι εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα, ο Ετζούκε έχει αγωνιστεί στη Νορβηγία (Βαλερένγκα), στην Ολλανδία (Χέρενφεν), Βέλγιο (Αντβέρπ), στην Ρωσία (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), αλλά και στη Γερμανία (Χέρτα Βερολίνου), συλλέγοντας πολύτιμες εμπειρίες σε όλα τα κλαμπ που αγωνίστηκε.

Για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 κατέγραψε συμμετοχές τόσο στο αριστερό άκρο, όσο και στο δεξί με την Αντβέρπ να χρησιμοποιεί παρόμοιο σχηματισμό, όπως ο Δικέφαλος, δηλαδή το 4-2-3-1. Σε 39 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις κατέγραψε έξι γκολ και πέντε ασίστ, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στο βελγικό κλαμπ, το οποίο όμως τερμάτισε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα στο πρωτάθλημα.

https://inpaok.com/824056/poios-einai-o-kintera-etzouke-videos/ 

Ποιος είναι ο Κιντέρα Ετζούκε; (videos). Πάρτε «γεύση» από τον Νιγηριανό εξτρέμ. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 08, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.