Στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ ο Ετζούκε


 Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο 26χρονος Νιγηριανός εξτρέμ, Κιντέρα Ετζούκε, με τους Θεσσαλονικείς να βρίσκονται σε συζητήσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο, όπως είναι ήδη γνωστό, να εξετάζει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής του γραμμής.

Μία από αυτές είναι και ο Νιγηριανός, Κιντέρα Ετζούκε, ο οποίος μένει ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τους ιθύνοντες των «ασπρόμαυρων» να έχουν βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του και να έχουν «κυκλώσει» το όνομα του.

Ωστόσο η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν χαρακτηρίζεται, καθώς αυτό που προκύπτει από τις συζητήσεις των δύο πλευρών είναι πως οι απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή κυμαίνονται σε ένα ποσό που αγγίζει το 1.5 εκατομμύριο ευρώ ετησίως.

Ο 26χρονος δεξιοπόδαρος εξτρέμ αν και μένει ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ολοκλήρωσε την φετινή σεζόν στο Βέλγιο και στην Άντβερπ, όπου και κατέγραψε 39 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις -τεσσάρων εκ των οποίων στους ομίλους του Champions League- με 5 γκολ και 6 ασίστ στο ενεργητικό του. 

Η προηγούμενη σεζόν πριν το πέρασμα του από την Αμβέρσα, βρήκε τον Ετζούκε στη Χέρτα Βερολίνου, ξανά ως δανεικό από την ρωσική ομάδα, η οποία τον είχε αποκτήσει από την Χέρενφεν το καλοκαίρι του 2020 έναντι 11.5 εκατομμυρίων ευρώ! 

Οι διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και οι επόμενες μέρες θα καθορίσουν σημαντικά τις πιθανότητες έλευσης του στην Τούμπα...

https://www.sdna.gr/podosfairo/1205299_sto-proskinio-gia-ton-paok-o-etzoyke

Στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ ο Ετζούκε Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 08, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.