Πρωινός Τύπος (8/6): Η επιλογή του αντικαταστάτη θα κρίνει την απόφαση για την αναχώρηση του Γιάννη Κωνσταντέλια.


 ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΕΛΑΚΗΣ - SPORTDAY

Όπως δείχνουν τα πράγματα, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας θ’ αποχαιρετήσει τον ΠΑΟΚ και τον ελληνικό πρωτάθλημα. Η νέα βελτιωμένη πρόταση της Σαλτσμπουργκ φαίνεται ότι συγκίνησε τον ΠΑΟΚ κι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης, καλείται να πάρει την τελική απόφαση. Ο μόνος λόγος για τον οποίον δεν θα έφευγε για την Αυστρία ο ταλαντούχος διεθνής μεσοεπιθετικός είναι αν ο ίδιος δεν θελήσει να μπει στο αεροπλάνο. Όταν, όμως, ξέρεις. Ότι αυτή είναι η ομάδα που εκτινάσσει τις καριέρες των νεαρών ποδοσφαιριστών και μαζί την χρηματιστηριακή τους αξία, είναι δύσκολο να αρνηθείς τη μεταγραφή σου. Πρόχειρα αναφέρω ότι από εκεί ξεπετάχτηκαν ο Σαντίο Μονέ κι ο Έρλιγκ Χάλαντ. Και τους δύο η Σάλτσμπουγκ τους αγόρασε με πολύ λιγότερα χρήματα απ’ τα περίπου δεκαοκτώ εκατομμύρια που δίνει στον ΠΑΟΚ και μάλιστα με ποσοστό επί της μεταπώλησης περίπου στο 18%. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια έμαθε να πουλά και μάλιστα σε σχετικά αυξημένες τιμές όπως έγινε με τον Τζόλη και τον Γιαννούλη. 

Για να δίνουν τόσα χρήματα οι Αυστριακοί (το μεγαλύτερο ποσό που έχουν διαθέσει ποτέ για να πάρουν παίκτη) βλέπουν και τη μεγάλη αξία του «Ντέλια» και τη δυνατότητα μιας εξαιρετικά κερδοφόρας μεταπώλησης. Απ’ την άλλη, ο διεθνής νεαρός πάει σε ένα πρωτάθλημα που θα του δώσει τη δυνατότητα να εξελιχτεί χωρίς να φορτωθεί με την πίεση που συνεπάγεται η συμμετοχή σ’ ένα κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Πάει εκεί που δημιουργούνται ποδοσφαιρικές υπεραξίες κι είναι δεδομένο ότι υπάρχει η τεχνογνωσία της εξέλιξης. 

ΑΡΙΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ - METROSPORT

Βαρύς αχός ακούγεται... Η ακουγόταν τουλάχιστον, μέχρι την ώρα της κατάθεσης της σημερινής - ταπεινής όπως πάντοτε - άποψης μας. Πολλά ντουφέκια πέφτουν... Ή έπεφταν στο "μέτωπο του Γιάννη Κωνσταντέλια. Ο κολοσσός της RED BULL έσπρωχνε τα ρέστα του και στον πρωταθλητή και στο εκλαμπρότερο αστέρι του "γαλαξία" του... Ουδεμία έκπληξη για εμάς. Αργά ή γρήγορα θα άνοιγε τα φτερά του αυτό το σπάνιο "αετόπουλο". Δεν τον χωρά ο ουρανός της Ελλάδας. Για τον ουρανό της Ευρώπης είναι τα πετάγματά του. Και μακάρι να ευοδωθούν όλοι οι στόχοι του. Μακάρι να τούς πιστέψει. Να προσπαθήσει να τους πετύχει με την ευλογία του Χριστού και της Παναγίας μας.  

Θεωρούμε πως εμείς ανοίξει... Ορθάνοικτα τα είχαμε τα χαρτιά μας σχετικό με το "μέτωπο" του Γιάννη Κωνσταντέλια. Εμείς δεν περιμέναμε τις εξελίξεις. Αυτές οι περί την αναχώρηση του ήταν γνωστές τοις πάσι. Εμείς περιμέναμε και περιμένουμε τον αντικαταστάτη του. Η επιλογή του αντικαταστάτη θα κρίνει την απόφαση για την αναχώρηση του Γιάννη Κωνσταντέλια. Κι η απόδοση ισχύος του θα αποδείξει εάν ή όχι ορθά ο "μικρός μάγος" αναχώρησε από τον πρωταθλητή. Εάν κι εφ' όσον τελικά, ανακοινωθεί επίσημα η αναχώρηση του. Με λίγα λόγια; Ο χρόνος αργά ή γρήγορα θα δείξει! Μέχρι τότε δε, ο πρωταθλητής πάνω από όλα κι όλους. Η προετοιμασία του κατ' αρχήν, για το Champions League και στη συνέχεια για το πρωτάθλημα πρέπει να είναι το μέλημα όλων, μα όλων ανεξαιρέτως στον οργανισμό του. 

https://www.sdna.gr/mpasket/1205301_proinos-typos-8/6-o-olympiakos-thelei-ton-titlo-kai-deihnei-ektinassetai-i-kariera
Πρωινός Τύπος (8/6): Η επιλογή του αντικαταστάτη θα κρίνει την απόφαση για την αναχώρηση του Γιάννη Κωνσταντέλια. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουνίου 08, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.