Πρωινός Τύπος (1/7): Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ θα είναι στοχευμένη, θέλει να είναι πανέτοιμος για τον πρώτο αγώνα του δεύτερου προκριματικού γύρου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ - METROSPORT

Την τελευταία φορά που ο Δικέφαλος είχε έρθει στο Χορστ για προετοιμασία ήταν το καλοκαίρι του 2019. Τότε είχε έρθει ως πρωταθλητής και μάλιστα αήττητος αλλά και νταμπλούχος. Σήμερα στις 18:30 όταν θα γίνεται η πρώτη προπόνηση, ο Δικέφαλος θα μπει στο προπονητικό κέντρο και πάλι ως πρωταθλητής και πάλι έχοντας μία μεγάλη πρόκληση μπροστά του και δεν είναι άλλη από το να καταφέρει αυτή τη φορά να προκριθεί στους «32» του Champions League. Ξέρω πως αυτό που ενδιαφέρει τον κόσμο είναι οι μεταγραφές και η ενίσχυση της ομάδας. Δικαιολογημένα απόλυτα αλλά επιτρέψετε μου μέσα από αυτό το πρώτο σχόλιο να σταθώ στο πώς έρχεται ο Δικέφαλος εδώ στην Ολλανδία και πως είχε βρεθεί στο Τέχελεν πέρσι το καλοκαίρι. Είναι ξεκάθαρο πως το ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι πιο γεμάτο σε σχέση με πέρσι.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ θα είναι στοχευμένη, θέλει να είναι πανέτοιμος για τον πρώτο αγώνα του δεύτερου προκριματικού γύρου περιμένοντας φυσικά και αφίξεις ποδοσφαιριστών. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο ίδιος ο Λουτσέσκου πριν από λίγες ημέρες είχε τονίσει πόσο σημαντικό είναι να έχει κατά ένα μεγάλο ποσοστό όλο το ρόστερ του στην Ολλανδία από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1212384_proinos-typos-1/7-o-pineda-thelei-na-fygei-kai-edeixe-paei-gia-yperbaseis-o

 

Πρωινός Τύπος (1/7): Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ θα είναι στοχευμένη, θέλει να είναι πανέτοιμος για τον πρώτο αγώνα του δεύτερου προκριματικού γύρου. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουλίου 01, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.