Οι 18 κρίσιμες ημέρες, και ο ανήσυχος Λουτσέσκου. Γιώργος Καστάνης

Δεν πρόκειται να επηρεάσει τον προγραμματισμό του ΠΑΟΚ μέχρι την διεξαγωγή του πρώτου επίσημου αγώνα στα προκριματικά του Champions League η φιλική ήττα από την Χιμπέρνιαν.

Πρακτικά αυτή ήρθε, ενδεχομένως και ως μία φυσιολογική εξέλιξη της δυνατής προετοιμασίας στην οποία υποβάλλονται οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Το πιο σημαντικό από όλα και αυτό το γνωρίζουν οι υπεύθυνοι, είναι να παρουσιαστεί ετοιμοπόλεμη η ομάδα σε 18 ημέρες συμπεριλαμβανομένης και της σημερινής. 

ADVERTISEMENT

Το βράδυ της 24ης Ιουλίου στην Τούμπα που θα θυμίζει τις παλιές δυνατές στιγμές και του πρόσφατου παρελθόντος, η εξασφάλιση ενός σκορ που θα δίνει την πρόκριση, αποτελεί την πιο σημαντική στιγμή, αυτής της νέας σεζόν, έως την επόμενη. Απομένουν 18 κρίσιμες ημέρες κατά τις οποίες και η αγωνία του Λουτσέσκου είναι απολύτως δικαιολογημένη.

Με την επάνοδο του Κωνσταντέλια στην δράση, που η αλήθεια είναι πως λείπει πολύ από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ, με την παρουσία του Αντρίγια Ζίβκοβιτς στις προπονήσεις από την 17η Ιουλίου και φυσικά με τον Κεντζιόρα παρόντα που αποτελεί τον πύργο της άμυνας, ο προπονητής, βάσει των δηλώσεων που έκανε μετά την ήττα από την Χιμπέρνιαν εκτιμά πως η ομάδα θα βρει τον δρόμο της. 

Αυτά τα δεδομένα αφορούν την ενίσχυση, εσωτερική κυρίως της ομάδας, καθώς για τα άλλα δύο θέματα, του χαφ και του επιθετικού προφανώς και θα υπάρξει μεγαλύτερη καθυστέρηση στην ολοκλήρωσή τους. Όλα αυτά που αναφέρουμε, προκύπτουν από τα συμφραζόμενα των εκπροσώπων της ομάδας. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο.

Αυτή την περίοδο, είναι σύνηθες να παραπονείται ο Λουτσέσκου με δημόσιες τοποθετήσεις του. Κάθε χρόνο, τέτοια εποχή που είναι προπονητής, αυτό κάνει. Ζητά από την διοίκηση, δηλαδή τον μεγαλομέτοχο να του υλοποιήσει όλες τις μεταγραφικές του επιδιώξεις. Και όσο υπάρχει μία καθυστέρηση, για πολλούς και διάφορους λόγους, ο Λουτσέσκου είναι on fire. 

Έτοιμος, αρκετές φορές να… εκραγεί. Ο Ρουμάνος πάντως γνωρίζει πως έχει ένα υλικό, καλοδουλεμένο. Το οποίο με τις ανάλογες προσθέσεις από το εσωτερικό, θα μπορέσει να παρουσιάσει το καλύτερο αποτέλεσμα έως τις 24 Ιουλίου. Και μετά έως τις 31 Ιουλίου. Για τον ΠΑΟΚ, η πρόκριση επί της Μπάνια Λούκα ή της Εγκνάτια, είτε εύκολα, είτε δύσκολα, πρέπει να θεωρείται αυτονόητη. 

Δηλαδή η παρουσία της ομάδας, μίνιμουμ, στους ομίλους του Conference League. Το ζητούμενο είναι από εκεί και πέρα τι θα συμβεί. Η ενίσχυση με χαφ τύπου Μειτέ, με φορ και πάει λέγοντας, θα ισχυροποιήσει την ομάδα για τον μεγάλο στόχο του Champions League. Η στόχευση είναι για το League stage. Κανένας άλλος συμβιβασμός δεν μπορεί να υπάρξει. Η τώρα, ή ποτέ. Τόσο απλά.

https://www.metrosport.gr/oi-18-krisimes-imeres-kai-o-anisychos-loytseskoy-1001268

 

Οι 18 κρίσιμες ημέρες, και ο ανήσυχος Λουτσέσκου. Γιώργος Καστάνης Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουλίου 07, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.