Πρωινός Τύπος (3/7): Το ζήτημα Κοτάρσκι...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ - METROSPORT

Έστω και μετά από τέσσερις ημέρες προπονήσεων στην Ολλανδία, το σημερινό φιλικό με την ΑΕΚ Λάρνακας έχει ενδιαφέρον και ξεχωριστό μάλιστα για ορισμένους παίκτες. Για παράδειγμα θα δούμε για πρώτη φορά με τα ασπρόμαυρα τον Μαντί Καμαρά. Δεν θα τον μάθουμε σήμερα. Τον γνωρίζουμε, ξερουμε την ποιότητά του, αλλά ξεκάθαρα σήμερα δίπλα στον Σβαμπ θα συγκεντρώσει τα βλέμματα του κόσμου. Δεν είναι τυχαίο που ο Ραζβάν σήμερα θα έχει στη μία ενδεκάδα αυτό το δίδυμο. Ακόμη δεν έχει αποκτηθεί χαφ ή δεν έχει επιστρέψει ο Μεϊτέ και επομένως θα είναι χρήσιμο οι δύο αυτοί παίκτες να μάθουν ο ένας τον άλλον και σε συνθήκες αγώνα. 

Προσωπικά θέλω να δω και το νεαρό Γκούμα. Το παλικαράκι θα αγωνιστεί ως δεκάρι σε μία ενδεκάδα και είναι μία τεράστια ευκαιρία για τον ίδιο να δείξει μερικά από τα καλά πράγματα που έχει φροντίσει να βάλει αγωνιζόμενος στη δεύτερη ομάδα. Θα βάλουμε δίπλα και τον Θυμιάνη με τον Τσιφτσή και δεν ξέρω αν θα είναι μία ευχάριστη έκπληξη ο Κουαλιάτα που σε δύο συνεχόμενα οικογενειακά διπλά έχει σκοράρει. Ο ΠΑΟΚ προφανώς και δεν είναι έτοιμος, προφανώς και σήμερα δεν θα περιμένω να δω στο τέμπο που έπαιζε πριν από μερικές εβδομάδες αλλά κάθε μέρα είναι και ένα βήμα πρόοδου και αυτό θέλει να διαπιστώσει σήμερα ο Λουτσέσκου από τις δύο ενδεκάδες που θα κατεβάσει βάζοντας πιθανώς και τους Σμυρλή, Τσοπούρογλου, Τσαούση κάποια στιγμή στο παιχνίδι.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΓΗΣ – LIVE SPORT

Ο Δικέφαλος έχει να διαχειριστεί μία δύσκολη υπόθεση: το πολύ “ζεστό” ενδιαφέρον της Τζένοα για τον Κοτάρσκι. Ήταν φανερό από την πρώτη στιγμή, από εκείνη τη μικρή πρόταση των 3 εκατ. ευρώ, ότι οι Ιταλοί έχουν λοκάρει τον Κοτάρσκι. Και στη γείτονα ξέρουν να εκτιμούν άριστα τους καλούς τερματοφύλακες. Ο Κροάτης, μόλις στα 24, είναι 'ψημένος” σε υψηλό επίπεδο. Και δεν μπορεί να τον αφήσει αδιάφορο το “φλερτ” μίας ομάδας της Serie A, έστω κι αν υπάρχει μπροστά του η πρόκληση της συμμετοχής με τον ΠΑΟΚ στο νέο φορμάτ του Champions League. 

Τα ζητήματα αυτή τη στιγμή είναι δύο: 1. Πόσο επηρεάζει το μυαλό του παίκτη αυτή η υπόθεση. 2. Τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ αν η Τζένοα προσεγγίσει ή ξεπεράσει το ποσό των 7 εκατ. ευρώ; Θα ενδώσει; Στη δεύτερη περίπτωση ο Δικέφαλος ενδεχομένως να “μπλέξει”. Σίγουρα αυτό δεν θα αρέσει ούτε στον κόσμο ούτε στον Λουτσέσκου. Θα πρόκειται για ένα υψηλό ρίσκο και στον ΠΑΟΚ πρέπει να το ζυγίσουν πολύ προτού το πάρουν. 

https://www.sdna.gr/podosfairo/1213063_proinos-typos-3/7-o-bilntoza-thelei-na-apodeixei-oti-adikithike-proto-mpam-toy

 

Πρωινός Τύπος (3/7): Το ζήτημα Κοτάρσκι... Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουλίου 03, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.