Πρωινός Τύπος (6/7):Τα... δίδυμα του ΠΑΟΚ. Καμαρά μαζί με τον Σβαμπ και το δίδυμο Κουλιεράκη-Εκόνγκ.


 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ - METROSPORT

Αν επιβεβαιωθούν οι ενδεκάδες που δοκίμασε χθες ο Ραζβάν Λουτσέσκου και τις δούμε στον αγωνιστικό χώρο για το σημερινό φιλικό με την Χιμπέρνιαν, προφανώς και θα έχουν τεράστιο ενδιαφέρον δύο... δίδυμα που μάλιστα θα παίξουν και στην ίδια ενδεκάδα. Αναφέρομαι αρχικά στον Καμαρά μαζί με τον Σβαμπ. Δυο ποδοσφαιριστές που σε περίπτωση που δεν αποκτηθεί άμεσα ο Μεϊτέ, είναι πολύ πιθανόν να τους δούμε βασικούς στις 24 Ιουλίου στον πρώτο αγώνα του δεύτερου προκριματικού γύρου του CHL. Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το πως συνεργάζονται και κυρίως έχοντας την εικόνα τους μέσα από τις προπονήσεις τις οποίες έχω και την τύχη να παρακολουθήσω εδώ στην Ολλανδία. Ο Αυστριακός συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε, ο Καμαρά μέρα με τη μέρα ανεβαίνει και μπορείτε να διαβάσετε και σχετικό ρεπορτάζ για το τι έκανε σήμερα μέσα από το ρεπορτάζ της «Μ». Το ίδιο ενδιαφέρον θα έχει να δούμε και το δίδυμο Κουλιεράκη-Εκόνγκ.

Παράλληλα, η τριάδα μπροστά με Ντεσπόντοφ, Τάισον και Μπράντον Τόμας, κάλλιστα μπορεί να αγωνιστεί σε επίσημο ματς, το έχει κάνει άλλωστε στο παρελθόν πολλές φορές. Σήμερα ο ΠΑΟΚ παίζει απέναντι σε μια ομάδα που στις 13 Ιουλίου δίνει ματς επίσημο και επομένως η Χιμπέρνιαν, είναι πιο έτοιμη για τον ΠΑΟΚ και αυτό είναι επίσης χρήσιμο για να βγάλει ακόμη πιο χρήσιμα συμπεράσματα ο Ραζβάν Λουτσέσκου. 

https://www.sdna.gr/podosfairo/1214050_proinos-typos-6/7-hrysafi-ston-bezenkof-gia-na-kleisei-tin-psalida-ta-didyma-toy

Πρωινός Τύπος (6/7):Τα... δίδυμα του ΠΑΟΚ. Καμαρά μαζί με τον Σβαμπ και το δίδυμο Κουλιεράκη-Εκόνγκ. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουλίου 06, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.