Πρώτη νίκη με Αυστριακή υπογραφή! Λουτσέσκου:«Τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά»

 

Με το δεξί ξεκίνησε την νεα σεζόν ο ΠΑΟΚ στην φιλική αναμέτρηση με την ΑΕΚ Λάρνακας επικρατώντας με 2-1. Μια καθαρά Αυστριακή υπόθεση για τον Δικέφαλο,καθώς τα δυο τέρματα σημείωσαν Σβάμπ και Μούργκ.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε την ευκαιρία σχεδόν σε όλους τους διαθέσιμους παίκτες μοιράζοντας τον χρόνο συμμετοχής.Μεταξυ αυτών ήταν και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Μαντί Καμαρά, αλλά και ο νεαρός Γκούμας που συμμετέχει στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ.
Απο το ξεκινήμα της αναμέτρησης ο Δικέφαλος έδειξε να ελέγχει τον αγώνα και κατάφερε να προηγηθεί μετά από εξαιρετική η συνεργασία του Ντεσπόντοφ με τον Σβάμπ. Στο 28’ ο Αυστριακός σημάδεψε σωστά και πέτυχε το 1-0.Λίγο αργότερα στο 39’ ο Μούργκ ήταν αυτός που σκόραρε μετά από συνεργασία με τον Σβάμπ και έκανε το 2-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι δυο ομάδες έκαναν πολλές αλλαγές και οι Κύπριοι μείωσαν στο 51’ με τον Καμπρέρα. Η συνέχεια της αναμέτρησης δεν επιφύλασε πολλές ευκαιρίες και η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με νίκη του ΠΑΟΚ με 2-1

ΠΑΟΚ:Κοτάρσκι, Όττο, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Ντεσπόντοφ, Κουαλιάτα, Σαμάτα
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι:Τσιφτσής, Μπάμπα, Νέσμπεργκ, Κουλιεράκης, Σάστρε, Τσιγγάρας, Καμαρά, Γκούμας, Τάισον, Βιεϊρίνια, Μπράντον.
ΑΕΚ Λάρνακας: Αλομέροβιτς, Καμπρέρα, Σολ, Φαράι, Μπρούνο Γκάμα, Καπτούμ, Εκπολό, Δημητρίου, Ρομπέρζ, Ναούμ, Ανδρέου
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Λέντες, Ντίμερς, Μιλίτσεβιτς, Καμπεθάλι, Ροντρίγκο, Ενρίκε, Καψής Πετούσης, Βασιλείου, Γκίρσκο.

https://www.sfina.gr/proti-niki-me-austriaki-upografi/


Στον σχολιασμό για την φιλική αναμέτρηση με την ΑΕΚ Λάρνακας, αλλά και την προετοιμασία του ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε:«Πηγαίνει όπως όλες, ένα νέο ξεκίνημα για την ομάδα, μία φρέσκια αρχή. Τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά, έχουμε χρόνο μπροστά μας να προετοιμαστούμε φυσικά αλλά κυρίως πνευματικά.

Για το φιλικό με την ΑΕΚ Λάρνακας:«Δύο διαφορετικά ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος είχαμε μία διαφορετική, καλύτερη στάση, στο δεύτερο μέρος δεν είδα όσα στο πρώτο, παρ’ όλα αυτά υπήρχαν τρεις νέοι ποδοσφαιριστές στο γήπεδο και ο Αντρέ που έπαιξε μετά από καιρό ως εξτρέμ».

https://www.sfina.gr/loutseskouta-pragmata-pigainoun-polu-kala/

Πρώτη νίκη με Αυστριακή υπογραφή! Λουτσέσκου:«Τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά» Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουλίου 03, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.